У Тернополі показують патріотичні фільми про Збройні Сили України

У Тернополі показують патріотичні фільми про Збройні Сили України

Тиждень військово-патріотичних фільмів, присвячений Дню Збройних сил України триває у Тернополі. Розпочався він і у Тернопільській військовій частині А3215. 

У Тернополі триває тиждень військового кіно в Тернополі. Про це повідомляє на своїй сторінці у facebook Військовий комісаріат.

- З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України в період з 29 листопада по 5 грудня о 16.00 в "Палац кіно", що на вул. І.Франка,8, за підтримки Міжнародного продюсерського центру "ФОРТ-ПОСТ", буде проводитися показ документальних фільмів про події на фронті під час проведення АТО/ООС, про мужність та героїзм наших захисників! - йдеться у дописі.

Запрошують до перегляду усіх бажаючих. Вхід вільний.

Відео дня

Так 2 грудня в "Палаці Кіно" відбудеться показ стрічки "На схід".

Кілька разів на місяць Андрій сідає у потяг і їде на війну… Це подорож на фронт — Андрій везе танкістам і артилерії систему наведення, яку сам сконструював. Водночас — це подорож в минуле. Андрій, тоді звичайний цивільний хлопець, брав участь в обороні Луганського та Донецького літовищ. Був тяжко поранений, і боротьба за незалежність країни стала метою його життя. Але життя його навіки пов’язане з тією частиною нашої країни, куди він і прямує — НА СХІД.

«На Схід» — це не тільки подорож у минуле, це спільний портрет молодої сучасної української армії. З її проблемами, досягненнями і вірою в майбутнє України.
Фільм створено For-Post International Producer Center
Вхід вільний.

Події з запрошеннями на ці фільми є на сторінці "Тернопільської кінокомісії" тут: https://www.facebook.com/TernopilFilmCommission/ 

Партіотичні фільми про Армію показують і тернопільським військовим. Кіносеанси в частині відбуваються за підтримки Міжнародного продюсерського центру “Форт-Пост”. Про це повідомив на своїй сторінці у facebook прес-офіцер 44 окремої артбригади Юрій Кульпа.

Демонстрацію фільмів розпочали стрічкою “На Схід”, де розповідається про подорож на фронт Андрія, який везе танкістам і артилерії систему наведення, яку ж сам конструював. Андрій звичайний цивільний хлопець, брав участь в обороні Луганського та Донецького летовищ, був тяжко поранений, і боротьба за незалежність країни стала метою його сьогодення.

У планах кінотижня перегляд стрічок: “Перехрестя Балу”, “Одесити на Донбасі”, “Вибір”, “Заміновані вірністю” та “Луганський форпост” - про початок облоги самого аеропорту та про трагедію збитого ІЛ-76 і загибель 49 десантників.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up