Партнер рубрики Події

Вночі затримали за кермом напідпитку екс-начальника міськвідділу поліції, який досі судиться за посаду

Вночі затримали за кермом напідпитку екс-начальника міськвідділу поліції, який досі судиться за посаду

Екс-начальника тернопільського міськвідділу поліції, а перед тим заступника начальника ДАІ області Олега Турлая затримали патрульні поліцейські сьогодні, 27 березня вночі. 

Чоловіка підозрюють у керуванні автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

  • Сьогодні вночі 3-тя рота Управління патрульної поліції Тернополя затримала за підозрою в керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння колишнього очільника тернопільського міськвідділу поліції, а також ДАІ, - повідомив на власній сторінці у «Фейсбук» тернополянин Андрій Деркач. - Суд вирішить всі обставини цієї справи! 

За інформацією конфіденційного джерела, наближеного до правоохоронних органів, мова йде саме про Олега Турлая.

Нагадаємо, він був заступником начальника управління ДАІ в області. Перед самою атестацією його призначили керівником тернопільського міськвідділу поліції. Атестацію правоохоронець не пройшов, проте через суд намагався відновитись на посаді.

Відео дня

Суд першої інстанції Олег Турлай, за нашою інформацією, програв і подав апеляцію. За кілька днів в апеляційному суді Львова мало відбутись слухання.  

Як нам стало відомо, затримали екс-очільника міськвідділу поліції у Центрі, на вул. Січових стрільців, близько 4 ранку за порушення правил дорожнього руху. Коли у копів виникли підозри, що екс-міліціонер перебуває у стані алкогольного сп’яніння, запропонували йому пройти освідчення. Той відмовлявся і навіть тікав. Врешті офіційно оформили його відмову від проходження освідчення на вміст алкоголю у крові – і за допомогою «Драгера», і в медзакладі.

На місце викликали інспекцію з особового складу.

«Водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito» за кермом у нетверезому стані», – таке повідомлення надійшло на службу 102 близько 1-ї години ночі, 27 березня.

  • Патрульні поліцейські виявили даний транспортний засіб на вулиці Січових Стрільців, - повідомили у прес-службі управління патрульної поліції м. Тернополя. - Він порушив вимогу знаку 3.2 «Рух транспортних засобів заборонено». 38-річний водій перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Навіть спробував втекти з місця вчинення адмінправопорушення, проте патрульні його наздогнали.

Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик. Патрульні поліцейські склали на водія адмінпротокол за ч. 1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ст.122 КУпАП(Порушення ПДР).

Ми намагались зв’язатись з Олегом Турлаєм, аби почути його версію того, що трапилось. На жаль, телефон чоловіка постійно вимкнений. Ми готові надати йому можливість висловитись.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Герасимчук Ростислав

    Хрунь і є хрунь.
  • Балик такий самий як Турлай.тіки ще більший хабарник
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up