Зробили дорогу, тепер розрили і знову затори, - пасажири та водії про новий перехід на Злуки

Зробили дорогу, тепер розрили і знову затори, - пасажири та водії про новий перехід на Злуки
  • Одні тернополяни вважають, що тепер там роблять комунікації, інші знають, що буде спеціальний пішохідний перехід.
  • Але не розуміють для чого розривати уже зроблену дорогу.
  • В управлінні ЖКГ пояснюють, що може воно виглядає і дивно, але така технологія. 

- Тільки в Тернополі, спочатку ремонтують дорогу а потім підземні комунікації під нею, - пише в соцмережі Facebook Оксана Возняк. - Кажуть, що підвищений пішохідний перехід. Але суті не міняє, як на мене. 

Думку пані Оксана розділяє чимало водіїв та пасажирів, які щодня вранці та ввечері проїжджають дорогою від "Універсаму" до "шостого". 

- Для чого забрали ці дві смуги? - обурюється водій таксі. - Це центральна магістраль, нею їздить сотні авто вранці та ввечері. Спершу були затори через ремонт, тепер через оце. 

Відео дня

Люди до кінця так і не розуміють що ж буде на проспект Злуки і, якщо це підвищений пішохідний перехід, то що то за технологія така: спершу зробити асфальт, потім розрити його. 

Роботи з влаштування підвищеного пішохідного переходу розпочали минулого тижня. 9 серпня буде частково обмежений рух автотранспорту на ділянці дороги від транспортної розв’язки вулиць Збаразька – Злуки - Промислова – Текстильна – Енергетична в напрямку транспортної розв’язки вулиць Злуки – Тарнавського - Коновальця – Галицька для проведення ремонтних робіт. 

В управлінні ЖКГ пояснюють, що роботи на проспекті Злуки технологічно проводяться правильно і у відповідності до всіх державних будівельних норм. Хоча розуміють, що для людей це може виглядати дивно. І пояснюють технологію.

- Під час ремонту дороги, а на цій ділянці, нагадаємо, здійснювали поточний ремонт методом холодного ресайклінгу весною цього року, асфальтоукладчик їде по всій довжині смуги, - пояснюють в управлінні. - Неможливо зробити дорогу до потенційного підвищеного переходу і після нього.

Тому, яка кажуть в управлінні, спершу зробили дорогу, тепер відфрезерували частину для облаштування підвищеного пішохідного переходу Спочатку зроблять одну смугу, потім – другу, а згодом – третю. Така послідовність робіт необхідна для того, щоб не перекривати рух для транспорту повністю.

В управлінні перепрошують за незручності, які пов’язані із частковим обмеженням руху і сподіваються, що облаштування підвищеного пішохідного тротуару, який будують на прохання мешканців даного мікрорайону задля зниження швидкості руху авто, зробить рух даною ділянкою безпечнішим.

За словами міського голови Сергія Надала, підвищений пішохідний перехід влаштують фігурними елементами мощення у формі "трапеції". Висота конструкції не перевищуватиме 7-9 см, що дозволить безперешкодно пересуватися низькопідлоговим автобусам та тролейбусам. При сприятливих погодніх умовах роботи з облаштування пішохідного переходу заплановано завершити до святкування Дня міста.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Andriy Budzinsky

    Ви блять людей взагалі за дибілів тримаєте? Така технологія? Тобто покласти асфальт до початкового і кінцевого зрізу впритик можна, а до нового пішохідного і після нього не можна?
  • Марія Семенець

    Може краще прочистити каналізаційні стоки, бо при найменшому дощі потоп, та про що я до каналізації бруківку не приліпиш)))
  • Anonymous

    А потім розриють ще раз, щоб улаштувати водовідведення, бо під час дощу той перехід стане греблею на шляху води. А взимку той перехід заважатиме прибирати сніг, тому перед ним утворюватимуться крижані брили. Але що там незручності для людей?! Головне вкласти кошти платників податків у сімейний асфальтний і бруківочний бізнес. А піпл схаває, бо "хоч троха краде, але шось троха робе".
  • Сергій Балуцький

    1) 9 серпня дорога ще не була перекрита, хоч і так було зазначено в ЖКГ. 2) Заторів там як таких немає. Проїхати можна в одну і в другу сторону. Принаймні сьогодні-вчора так було. Автівки стоять не більше, ніж на любому світлофорі. Для чого писати думку якогось таксиста я не розумію. Він взагалі бачив, що там вінок на стовпі висить і там збили не одну людину. Сенс цієї статті?

    Сергій Балуцький reply Сергій Балуцький

    Maryana Dokhvat ну я ж за це і веду, оце топ, а не таксист і якась пасажирка.

    Maryana Dokhvat reply Сергій Балуцький

    Сергій Балуцький а ти новину прочитав? там є пояснення чому його постелили, а потім знову здерли

    Сергій Балуцький reply Сергій Балуцький

    Maryana Dokhvat я так скажу, що хто цікавиться містом і десь шось трохи в інтернеті сидить, читає 20 хв, той знає, що там робиться. Якщо людина сфоткала з маршрутки якісь ремонти і подумала, що то комунікації, або якийсь таксист, якого навіть невідомо, як звати, висловив глибоке обурення, то сенс робити його головною дієвою особою. В даному випадку суть в тому асфальті, який стелили і знову здерли. Оце тема.

    Терен reply Сергій Балуцький

    Дебіле, затори там постійні. От сьогодні, затори, практично, від Оселі. Довелось об`їзджати по Текстильній, бо на Злуки в тому місці ще якесь ДТП.

    А питання в тому, що тільки повні дебіли спочатку стелять асфальт, а потім його зривають і дорогу перемуровують. Це ж замість того, щоб зробити нормальний підземний чи наземній перехід, тернопільські дебіли дорогу бруківкою перегороджують. І що то дасть? А дасть просто чергову перешкоду руху в місті,, який і так в постійних заторах. А це, в результаті, час, нерви, підвищені викиди і , як наслідок, ще більше підвищення аварійності в місті.

    А вихід, до речі,  простий. ЗАКРИТИ в тому місті перехід, бо там зупинка і перехрестя з Галицькою. ПЕРЕКРИТИ! Можна перенести трохи вище в безпечну зону, а ще краще, пройтись 50 метрів нижче на регульований перехід, який там ПОРУЧ! У великих містах. щоб перейти вулицю, доводиться метрів з 500 до найближчого переходу топати, а тут бидлу кожні 10 м подавай.

    І за що місто  Бог такими придурками при владі наказав?

    Віталік Антонюк reply Сергій Балуцький

    Звісно проїхати можна, але затори там насправді є, я вчора і сьогодні їздив. Особливо зранку і ввечері

    Maryana Dokhvat reply Сергій Балуцький

    Сергію, багато людей взагалі не знають, що там буде перехід і думають, що заберуть дві смуги. Про це таксист і говорив!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up