Готуємо рибний пиріг за 30 хвилин

Готуємо рибний пиріг за 30 хвилин

Цей пиріг можна готувати з будь-якою рибою.

Трохи часу і мінімум продуктів — і у вас на столі пиріг з рибою. Ситний і дуже смачний. Рибу для нього можна брати будь-яку — червону або білу — головне, щоб в ній не було дрібних кісток. І якщо рибний пиріг в духовці приготувати з вечора, то на ранок, в холодному вигляді, він буде ще смачнішим, повідомляє УНІАН рецепти.

Рибний пиріг — рецепт

Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи — за духовкою.

Інгредієнти:

Відео дня
  • риба — 300 г;
  • твердий сир — 100-120 г;
  • молоко — 150 мл;
  • дріжджі — 15 г;
  • цукор — 1 ч. л.; 
  • яйця — 3 шт.;  
  • масло вершкове — 45 г;
  • борошно — 300 г; 
  • сіль — за смаком;
  • щавель (кропива, шпинат) — 100 г.

Як приготувати рибний пиріг в духовці

Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть щавель. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками. 

Рибу потрібно брати без дрібних кісток — наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.

Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, щавель.

Щавель можна замінити кропивою або шпинатом, в тому числі і замороженим.

Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати освіжаючі напої.

 

Читайте також:

Кабачки по-корейськи: популярний рецепт від Клопотенка

Готуємо салат з курячими стріпсами, грушею і сиром

Піца, мафіни, суп: що приготувати з кабачків

Їжа у стилі Барбі — 4 рецепти смачних рожевих страв

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up