Готуємо рибний пиріг за 30 хвилин

Цей пиріг можна готувати з будь-якою рибою.
Трохи часу і мінімум продуктів — і у вас на столі пиріг з рибою. Ситний і дуже смачний. Рибу для нього можна брати будь-яку — червону або білу — головне, щоб в ній не було дрібних кісток. І якщо рибний пиріг в духовці приготувати з вечора, то на ранок, в холодному вигляді, він буде ще смачнішим, повідомляє УНІАН рецепти.
Рибний пиріг — рецепт
Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи — за духовкою.
Інгредієнти:
- риба — 300 г;
- твердий сир — 100-120 г;
- молоко — 150 мл;
- дріжджі — 15 г;
- цукор — 1 ч. л.;
- яйця — 3 шт.;
- масло вершкове — 45 г;
- борошно — 300 г;
- сіль — за смаком;
- щавель (кропива, шпинат) — 100 г.
Як приготувати рибний пиріг в духовці
Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть щавель. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками.
Рибу потрібно брати без дрібних кісток — наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.
Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, щавель.
Щавель можна замінити кропивою або шпинатом, в тому числі і замороженим.
Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати освіжаючі напої.
Читайте також:
Кабачки по-корейськи: популярний рецепт від Клопотенка
Готуємо салат з курячими стріпсами, грушею і сиром
Піца, мафіни, суп: що приготувати з кабачків
Їжа у стилі Барбі — 4 рецепти смачних рожевих страв
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.