Швидкий і корисний сніданок за 10 хвилин: дієтичні сирники від фітнес-тренерки

Швидкий і корисний сніданок за 10 хвилин: дієтичні сирники від фітнес-тренерки

 Сніданок — один з головних прийомів їжі, нехтувати ним не варто. Однак далеко не завжди є можливість і бажання від самого ранку щось готувати, це ж займає стільки часу. 

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко має в арсеналі аж три види швидких і корисних сніданків: сирний, яєчний та вуглеводний. Щоб зберігати різномаїття, вона постійно їх чергує. Рецепт публікують Вікна.Новини.

Тим паче коли є вибір між сном і їжею, багато хто надасть перевагу солодким сновидінням замість сніданку. В результаті на перекус не вистачить часу, і єдине, що вдасться вхопити — це міцна кава і бутерброд.

У тривалій перспективі такі сніданки можуть призвести до переїдань у другій половині дня та до зайвих сантиметрів у талії.

Відео дня

Але  добре, що існують поживні сніданки, які готуються не більш як за 10 хвилин, і завдяки яким можна не просто смачно поїсти, а й довше поспати. 

Найкраще в цьому те, що приготування не займає багато часу. Одним зі своїх улюблених швидких рецептів сирників Аніта поділилася у своєму блозі на YouTube. 

Аніта Луценко розповіла, що головний секрет її рецепту — консистенція сиру. Він не має бути рідким, хоча навіть у такому випадку його можна процідити й отримати суху розсипчасту масу. 

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир — 250 г
  • борошно — 2 ст. л.
  • цукор — 1 ст. л.
  • яйце — 1 шт.
  • ваніль
  • рафінована олія

Приготування сирників від Аніти Луценко

У велику місткість висип весь сир та додай яйце. Якщо у тебе вдома немає яєць, скріпити масу допоможе банан. Після цього розімни інгредієнти виделкою.

До отриманої маси додай цукор (його кількість регулюй на власний смак) та ваніль. Знову все добре перемішай, додай борошно і ще раз перемішай — тісто готове.\

Щоб зранку полегшити собі життя, можеш скористуватися лайфхаком Аніти Луценко і підготувати масу звечора. Зранку треба буде лише дістати її із холодильника й обсмажити.

Тепер, коли тісто для майбутніх сирників готове, візьми велику тарілку та всип туди трохи борошна. Це допоможе сформувати кулясту форму майбутнього сніданку.

Постав сковорідку на маленький вогонь, зачекай, доки вона трохи розігріється, та додай олії.

Ложкою набирай сирну масу та відправляй порцію у тарілку з борошном. Це зробить тісто м’яким, еластичним, і ти зможеш надати форми майбутньому сирнику.

Коли кульки будуть готові, виклади їх на сковорідку та злегка приплюсни. Смаж з обох боків до золотистої скоринки, або ж відправ на 5-7 хвилин в духовку, розігріту до 180 °С. 

Подавати готові сирники можна зі сметаною, арахісовою пасткою, джемом тощо. А далі насолоджуйся смачним сніданком і починай день вдало.

А ще у нас є рецепт від Андрія Шкули. Він готує Млинці з лівером і грибну юшку.

 

Читайте також:

Паштет із печінки та кабачка

Юшка на курячому бульйоні

Гречаники з капустою та сметанним соусом

Готуємо з м’яса

  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anna Szcześniak
    Є розбіжності на цю тему

keyboard_arrow_up