Тернопільська команда "За ВітРоМ" візьме участь у перегонах Gorgany Race 2012

Тернопільська команда "За ВітРоМ" візьме участь у перегонах Gorgany Race 2012
Пригодницькі перегони Gorgany Race 2012 відбудуться 2-3 червня. Тернопільська команда "За ВітРоМ" у складі чотирьох хлопців буде боротися за перемогу.

Gorgany Race (Горгани Рейс) – це екстремальні пригодницькі перегони, що проходять в Карпатах. Вони включають в себе пішохідний, велосипедний, та технічний етапи. За контрольний час – 30 годин – учасникам необхідно подолати понад 90 км пішки важкодоступними горами (в класі «Трек») або 160 км – на велосипеді та пішки (в класі «Вело») та відмітитися на контрольних точках.

Маршрут перегонів є досить складним та виснажливим і пройти його повністю вдається небагатьом. Учасники повинні за 30 годин подолати чималу дистанцію з великими перепадами висот, складним орієнтуванням, тому ті, хто планує показати добрий результат, рухаються без відпочинку та вночі.

Gorgany Race 2012 відбудуться 2-3 червня
Контрольний час: 30 годин.
Команди із 2 – 4 учасників: чоловічі, жіночі та змішані.
Перегони проходитимуть у таких категоріях:
“Трек” (пішохідна дистанція, орієнтування, випробування на техніку гірського туризму)
“Вело” (велосипедний маршрут та пішохідна дистанція, орієнтування, випробування на техніку гірського туризму). 

Відео дня
bject width="480" height="360">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Коли дитині треба міряти тиск? Розповідає кардіолог з Тернополя photo_camera 21:01 На Тернопільщині нарубали лісу на чверть мільйона гривень 20:02 Вбивство студента із Конго Ерітьє: чотири роки минуло, а вироку немає досі. Чому? 19:58 Поблизу Дарахова перекинувся бензовоз. Є постраждалі (ОНОВЛЕНО) Від читача 13:31 Масштабний благодійний захід в Тернополі “GO nail forum” 19:01 Від батарейок, колонки чи ліхтарика: 12 кмітливих способів зарядити телефон без електрики 18:20 Чортків навколішки зустрів загиблого героя Івана Ружила photo_camera 17:30 Мужньо боронив Україну від окупантів: зупинилось серце захисника Сергія Страхоцького photo_camera 16:40 Як у Збаражі гаївки дзвеніли (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 16:05 У Чортківській громаді за народження дитини виплачують додаткових 10 тисяч гривень 15:45 Житловий сертифікат на зруйноване майно (новини компаній) 15:21 На Тернопільщині 9 травня будуть обмеження зі світлом для підприємців 14:45 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 14:25 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 14:09 На Теребовлянщині реставрують ще один міст: грошей на капітальний ремонт немає 13:25 На Чортківщині Mitsubishi наїхав на підлітків, які катались на мотоциклі photo_camera 12:45 У Тернополі збільшилась плата за паркування та графік роботи майданчиків 12:05 Рада в кілька разів підняла штрафи за відмову від повістки та неявку до ТЦК 11:25 У ТЦК застерігають щодо поширення інформації про місця їх перебування в соцмережах 10:45 У Кременці відкрили меморіал пам'яті 21 героя, які віддали життя за Україну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up