Як врятувати немовля, яке вдавилось

Як врятувати немовля, яке вдавилось
Як себе веде дитина, яка вдавилась? Що потрібно робити насамперед? Скільки "хлопків" потрібно зробити по спині? Відповіді на це та інші запитання дивіться у новому відео нашого проекту "Врятуй мене!".

Нагадаємо, проект “Врятуй мене” газета “20 хвилин” розпочала спільно з тернопільським медуніверситетом. Відтепер на сайті 20minut.ua двічі на тиждень ми публікуємо відео надання першої домедичної допомоги.

Восьме відео про те, як врятувати людину, яка вдавилась і знепритомніла дивіться тут.

Експерт нашого проекту - доктор медичних наук, професор Арсен Гудима та його помічники - студенти медуніверситету у цьому відео розповідають та показують, які у немовлят симптоми при подавленні? Як правильно перевернути дитині на животик та скільки "хлопків" зробити у міжлопаточну ділянку? Скільки та де саме робити натискань, аби допомогти дитині? Як дістати сторонній предмет з рота немовля? Та що робити до прибуття бригади "швидкої"?

Відео дня

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:25 На Чортківщині Mitsubishi наїхав на підлітків, які катались на мотоциклі photo_camera 12:45 У Тернополі збільшилась плата за паркування та графік роботи майданчиків 12:05 Рада в кілька разів підняла штрафи за відмову від повістки та неявку до ТЦК 11:25 У ТЦК застерігають щодо поширення інформації про місця їх перебування в соцмережах Від читача 13:31 Масштабний благодійний захід в Тернополі “GO nail forum” 10:45 У Кременці відкрили меморіал пам'яті 21 героя, які віддали життя за Україну 10:10 Укриття в жахливому стані: у Тернополі за це судитимуть підприємство photo_camera 09:52 Які аксесуари будуть в моді на пляжі в цьому році? (на правах реклами) 09:33 Через ДТП з тролейбусом біля Шостого магазину величезний затор 09:00 Війна забрала життя воїнів Юрія Мазура та Андрія Логовського з Тернопільщини 08:00 Передплатіть газету «RIA плюс» на 2024 рік — Укрпошта проводить пільгову акцію на передплату онлайн 21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up