Жінка з Тернопільщини знайшла у булці бенгальський вогник. Що робити у таких випадках?

Жінка з Тернопільщини знайшла у булці бенгальський вогник. Що робити у таких випадках?
  • Несподівану знахідку в хлібо-булочному виробі виявила мешканка Гусятинщини пані Юлія. 
  • Бенгальський вогник у булці "Ромашка" жінка знайша за сніданком. Виробники випічки кажуть, що не знають, як вогник міг там опинитись.
  • Що робити, якщо у ваших продуктах - неприємні сюрпризи, читайте у матеріалі. 

- У мене був сніданок з сюрпризом. Ми з сином їли булку "Ромашка", як раптом я побачила шматок дроту в хлібині, - розповідає мешканка села Клювинці Гусятинського району пані Юлія. - Спочатку подумала, що це нитка. Коли потягнула, то зрозуміла, що у "Ромашці" цілий бенгальський вогник. 

Точного місця придбання булки жінка не знає, бо її принесли у лікарню до бабусі. Оскільки бабусі пані Юлії випічки не можна, вона передала гостинець додому. Булочка була у заводській упаковці. Пані Юля переконує, що упаковка була непошкоджена.

Відео дня

- Я точно не можу сказати, де купили булочку, але оскільки вона була закритою, то до магазину в мене претензій немає, - каже жінка. - Я дуже здивувалась такій знахідці. Це може бути дуже небезпечно, якби шматок був меншим, його легко можна було просто з'їсти чи зламати зуб. 

На виробництві кажуть, що  такого не могло статись

Булочку виготовили на підприємстві "Агробізнес", у місті Волочиськ Хмельницької області. Пані Юлія звернулась на гарячу лінію, щоб повідомити про знахідку. 

- Я повідомила про цей випадок на гарячу лінію, бо не можна допустити, щоб таке повторилось, - каже пані Юлія. - Мені сказали, що до мене можуть приїхати експерти, щоб дослідити подію або я маю вислати фото та відео, які я зробила. Переді мною вибачились, сказали, що компенсують вартість товару та моральну шкоду. 

На підприємстві "Агробізнес" журналістці "20 хвилин" повідомили, що вже розбираються у ситуації, але як таке могло статись, не знають.

- Ми зараз займаємось цим питанням, але потрапити цей предмет у нас на виробництві не міг. Як ви бачите, булочка складається із шести шматочків, які роблять окремо, випадково впасти вогник не міг, - коментує головний технолог виробництва. - Це міг зробити хтось поза межами підприємства, у нас виключається потрапляння сторонніх предметів у вироби, адже є декілька ступенів контролю.

Також на підприємстві кажуть, що виріб протермінований, оскільки дата виробництва - 14 лютого. Де він був із того часу їм невідомо.

Коментар 

Наталя Гресько,  прес-секретар Управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області:

 - Насамперед в таких випадках потрібно звертатись у магазин, де купили товар. Вони мають відшкодувати його вартість або запропонувати іншу булочку. Якщо в магазині не йдуть на контакт - людина має право звертатись до виробника. Також безпосередньо до виробника покупці можуть звертатись у випадку, якщо не зберегли чек від покупки. Виробник має сам запропонувати вирішення проблеми, відшкодувати моральну компенсацію.

Окрім того, якщо ви знайшли неприємну знахідку в продуктах, ви маєте право звернутись на гарячу лінію управління Держпродспоживслужби. Там призначать перевірки для підприємства. 

Телефон управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області: 0352-52-10-10.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Михайло Яремишин

    тісто місять в пекарнях машини. дротик у вогника тонкий. навіть не зігнувся... може не вимісили? ;-)
  • Маруся Величко-Коваль

    Краще б мільйончик запекли😂😂
  • Volodymyr Stashchuk

    Причому санстанція власник неконтролює. Булоб добре щоб виробника написали з фото
  • Olga Galushka

    Ужас.неконтролює санстанція зовсім. Тільки зарплату  отримують за місце..Треба першу чергу, їх наказувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up