Допоможіть врятувати життя активістці «Автомайдану» Сюзанні Матійчик!

Допоможіть врятувати життя активістці «Автомайдану» Сюзанні Матійчик!
  • Просять допомогти врятувати життя автомайданівки, яка від першого дня Революції Гідності віддавала всю себе Україні, а зараз бореться з тяжкою хворобою.

Влітку у неї мало бути весілля… Активістка тернопільського осередку ВО «Автомайдан», 28-річна Сюзанна Матійчик, як і всі дівчата, мріяла про білу сукню та свято. Натомість швидко «розписалась» з чоловіком напередодні першої операції в Ізраїлі. Мрії про свято перекреслило слово «онкологія»…

  • Відколи почалась Революція Гідності – вона завжди була з нами, - розповів голова тернопільського осередку ВО «Автомайдан» Ігор Василів. – «Зникла» приблизно півроку тому. Ми не розуміли, що коїться. У неї весь час з’являлись нагальні справи… Нікому і ні слова не говорила про свої проблеми. Сьогодні ми дізнались, що життя нашої Сюзі – в небезпеці.

Previous Next

Ліпити вареники чи пряники пекти, аби виручити гроші для армії – вона в перших рядах. Першою відгукувалась, коли пораненим солдатам була потрібна допомога. Акції протесту – її завжди і всюди було повно, кажуть друзі-активісти.

Відео дня
  • Ми мусимо допомогти і врятувати їй життя! – каже Ігор Василів. - Лік йде на дні. Просимо всіх долучатись. Ця людина, незважаючи на свій юний вік, дуже багато зробила для України. Допоможіть і ви їй! Ми вже почали збір коштів, але всю суму нам зібрати не під силу.

Проблеми почались близько півроку тому. Дівчина, перебуваючи за кордоном, випадково зачепила родимку на нозі. Та почала рости. Щойно повернулась до Тернополя – одразу пішла на консультацію до онколога. Лікарі запідозрили, що це меланома.

  • В той же день Сюзанні почали робити опромінення, аби зупинити ріст, - розповіла сестра дівчини Ірина Мазур. - За кілька днів призначили операцію у Тернополі. Перші аналізи показали, що все добре. Однак, другі підтвердили: на молекулярному рівні утворення швидко розростається.

Хіміотерапію відкидали, щоб не вбивати весь організм. Тоді родина знайшла вихід на одну з Ізраїльських клінік, де погодились обстежити Сюзанну. Тамтешні медики запропонували процедуру, яка покаже, чи немає наявності онкоклітин у вузлах.

  • Зробили операцію, яка з діагностикою обійшлась в 20 тис. доларів, - розповіла сестра. – Коли Сюзанна вже була на Україні, прийшли результати аналізів, які показали, що це був згусток онкоклітин. І призначили чергову операцію – вже на початку квітня.

Лише саме оперативне втручання коштує 22 тис. доларів. Ще потрібні гроші на перебування в країні, лікування. Родина вже зібрала близько 10 тис. доларів.

  • Це питання життя і смерті, - сестра на мить зупинила розмову. Жінка на тому кінці дроту плакала та ніяк не могла опанувати себе. – Я всіх благаю: допоможіть врятувати життя нашій дівчинці!

Довідка

Контактний тел. сестри Іри: 097-460-50-79.

Картка ПриватБанку 5168 7423 4311 5196, Матійчик Анжела Володимирівна (мама дівчини).  

Previous Next

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!

    Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини!

    І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5: 4)

    Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up