Стан Надійки Славко суттєво покращився. То коли ж її прооперують?

Стан Надійки Славко суттєво покращився. То коли ж її прооперують?
  • У клініці перетворили палату, де готують малечу до надскладної операції, на ігрову кімнату і балують Надійку сюрпризами.
  • Вже наступного тижня, якщо дозволить стан здоров’я, можна буде проводити операцію, прогнозують лікарі.

Показники печінки в нормі, гемоглобін і еритроцити доводять до норми. Такими є результати лікування та підготовки до операції дворічної Надійки Славко. Про це повідомив для тих, хто стежить за долею малої землячки, лікар Ростислав Валіхновський на сторінці у Фейсбук.

  • Багато хто з вас цікавиться тим, як йдуть справи у нашої маленької пацієнтки, - повідомив лікар Валіхновський. - Саме тому говоримо з Надійкою про її самопочуття.

Нагадаємо, Надійці Славко два рочки. Вона народилась з пухлиною на обличчі. Останнім часом пухлина стрімко росте, малеча ще й почала задихатись. Тому часу на порятунок мало. У Надійки Славко, дитини з багатодітної родини, - діагностовано гігантську лімфангіому обличчя. Надійка перебуває у стаціонарі Valikhnovski Surgery Institute вже другий тиждень. За цей час медикам вдалося нормалізувати показники печінкових ферментів, які були вище норми удесятеро. Також забезпечують нормалізацію рівня гемоглобіну та еритроцитів.

  • Інтенсивна підготовка до операції триває! – заявив Ростислав Валіхновський. - Ми маємо підготовчий період, під час якого нормалізуємо показники до того рівня, щоб і операція, і наркоз були успішними.

У палаті малої, е вона перебуває разом з батьком, чимало іграшок. Улюбленою є м’який тюлень – саме його Надійка щораз бере до рук та притискає до грудей. Лікарі потішили малу сюрпризом – принесли до палати маленьку ялинку, прикрашену яскравими іграшками. Тепер у дитини ще й передчуття свята.

Відео дня
  • В даний момент ми наближаємось до фіналу у підготовці пацієнтки до операції, - каже лікар Юлія Крямар. – За останніми аналізами, в неї повністю нормалізовані показники печінки, стараємось максимально підвищити гемоглобін і еритроцити. Пацієнтка отримує покращене харчування і препарати заліза.

Тато малечі щиро дякує медикам за все, що вони роблять для його доньки. Та розповів, що у лікарні їм добре, а до Надійки дуже гарно ставляться. Уваги, опіки і допомоги – більш ніж достатньо.

  • Ми вже дуже чекаємо результату, щоб все залишилось позаду, дякуємо всім лікарям – за все, що вони для нас роблять, - стримуючи емоції, говорить батько.

Лікар Валіхновський наголосив, що підготовка до операції проводиться, згідно зі всіма  сучасними протоколами і стандартами.

І медики вже припускають, що вже за кілька днів можна буде говорити про оперативне втручання.

Небайдужі до долі Надійки люди продовжують збір коштів. Адже операцій буде кілька, благодійно проведуть лише першу – у клініці Валіхновського. Реабілітація теж буде тривалою. А родини на ці потреби зовсім немає грошей.

Довідка

Картка ПриватБанку: 5168 7427 2388 3413, Соботяк Володимир Михайлович.

Також можна перераховувати за реквізитами: р/р 2924 4825 5091 00 в АТ КБ "Приватбанк" МФО 305299 ЄДРПОУ - 14360570.

Повідомляємо рахунки для тих, хто перебуває за межами країни та має бажання теж внести пожертву: в доларах США: JP MORGAN CHASE BANK, NEW YORK, USA SWIFT: CHASUS33, ACCOUNT: 0011000080 В Євро: COMMERZBANK AG, FRANKFURT/MAIN, GERMANY, SWIFT: COBADEFF, ACCOUNT: 400886700401

В призначенні вказувати: на лікування Славко Надії. Отримувач: Соботяк Володимир Михайлович, тел.: 067-332-4728. Володимир Соботяк обіцяє контролювати процес і звітувати про зібрані та витрачені надходження на власній сторінці у Фейсбук.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Nat Tan

    Шановні, це приватна клініка. Вам ніхто там нічого не винен і не повинен. Скажіть дякую що її там прийняли безкоштовно. І не пишіть свої совдепівські маразми. Звертайтесь в державну лікарню по направленню сімейного лікаря, так як це має бути по нинішній реформі медицини і качайте там права.

    Хтоссь reply Nat Tan

    Ти совдепівські краще заміни на кремлівські, ватниця.
  • Мария Кравець

    Дай боже вийти з лікарні надійці здоровенькою
  • Світлана Фостик

    Це   ж  потрібно  було на  всю  Україну  показати   програму,щоб лікарі зарухалися.Дай Боже,щоб  все  пройшло  благополучно і  дівчинка  одужала.Краще  б  влада  направляла   кошти  для  лікування  отаких  хворих діток,а не піднімали  собі   зарплатню і  пенсію  до  небес!!!!!

    Світлана Фостик reply Світлана Фостик

    Ольга Ольга так   не  хотіли  ж  лікувати і  навіть виставили  батька  з  хворою дитиною  з лікарні.Тому  й  зробили  передачу,бо лікарі  халатно  поставились  до  своїх обов'зків.

    Ольга Чепурда reply Світлана Фостик

    Світлана Фостик Ви спочатку розберіться  з ситуацією, яка склалася, а потім будете когось судити.
    Тут же ясно сказано - дитина була хвора, операцію робити не можна було
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up