"ВелоМиколай" збирає кошти на подарунок дитині

"ВелоМиколай" збирає кошти на подарунок дитині

Кошти на придбання велосипеда збирають організатори акції "ВелоМиколай". Подарують ровер дитині, батьки якої не можуть собі дозволити придбати таку річ. Орієнтовна сума – 3500, зібрати її потрібно до 15 грудня. Організатор благодійної акції каже, що гроші збирати дуже важко.  Наразі зібрано 1200 гривень.

Велосипедисти Тернополя ще у 2013 році започаткували акцію «ВелоМиколай».

- У нас були ще мистецькі акції, - розповідає організатор Руслан Тхорик. - Називалися «Час мистецтва – час добра». Ми малювали картини на велотематику. І потім продавали їх на імпровізованому аукціоні. І за ці гроші купляли велосипед. Цього року велосипедисти просто збирають кошти і ми купуємо якійсь дитині ровер. Йдемо в Службу у справах дітей Тернополя. І кажемо, що маємо велосипед для дитини. Вони дивляться список дітей-сиріт чи дітей з неблагополучних сімей. І кажуть, який вік. Від цієї інформації ми відштовхуємося, який велосипед придбати. Це переважно дитина до 14 років, якій точно не куплять батьки, чи не зароблять на той велосипед.

Минулого року велосипедисти зі списку вибрали дівчинку, батьки якої позбавлені батьківських прав. Тата вона не має, а у мами якась складна історія, бо дитину вона не виховує. Тому піклуються про неї родичі, але вони не мали змоги придбати дівчинці таку дорогу річ. Тому тернопільські велосипедисти придбали їй велосипед.

Відео дня

- Ми прийшли до неї додому, як справжній Миколай, - згадує організатор. - І подарували їй велосипед. Вона була дуже щаслива, ту вдячну посмішку я не забув досі.

Кошти можна перерахувати на картку: 4149 6293 9329 7361 (Руслан Тхорик)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Марія Романюк

    Хто такий Руслан Тхорик? Чи це якась організація чи просто особа?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up