Тернополяни розповіли про своїх домашніх улюбленців (опитування)

Тернополяни розповіли про своїх домашніх улюбленців (опитування)
  • Багато людей вважають своїх домашніх улюбленців частиною родини.
  • Тернополяни розповіли про своїх чотирилапих друзів, які живуть разом з ними у квартирах багатоповерхівок та приватних будинках. 

- Нашому лабрадору  4 місяці. Його звати Старк, - розповідає тернополянка Юлія. - У три місяці таким собакам  роблять прививки і після двотижневого карантину їм можна вже виходити на вулицю. Намагаємося щовечора виходити з ним у парк, там збираються собачники . Ця порода дуже компанійська, їм потрібно постійно гуляти, контактувати з багатьма собаками. Окрім Старка, у нас є ще акваріум з рибками.

Німецьку вівчарку Рекса вели покупатися в озері Сашко з дідусем Іваном.

Відео дня

- Рекс  живе з нами вже п’ять років, - розповідає хлопець. - Я часто гуляю з ним, він любить купатися. А важить він 45 кілограм. Мій собака знає команду “сидіти” і подає лапу.

- Завжди, коли вигулюємо пса різні перехожі просять сфотографуватися з ним. Рекс спокійний, йому подобається увага, - каже пан Іван.  - Живе він на приватній території, хоча в нього є вольєр, він не дуже любить там сидіти. Краще побігати по подвір’ї.

У квартирі тернополянки Марини зараз живе три собаки.

- У нас є Ося, Шоколадка і їхня мама, якій вже 18 років. Коли вона народила цуценят, ми думали, що комусь їх віддамо. Та дівчаток брати не хотіли, а залишити їх на вулиці ми, звичайно, не могли. Зараз їм вже по п’ять років. Так і живемо всі разом.

У парку Шевченка вигулював свого амстафа Ройса пан Микола.

Біля Острівця кохання своїм гавкотом привертала увагу перехожих такса Аліса.

- Вона просто неадаптована соціально. Адже змалку з собаками потрібно гратися, гуляти, а нею мало займалися, - розповідає господар собаки. - Я купив її для сина, та більшість часу з Алісою проводжу я. Може тому вона виросла трохи відлюдькуватою. Навіть, коли інші собаки підходять до неї гратися, вона гарчить. Такси самі по собі норовисті. Їх привчити до чогось дуже важко. Це порода мисливських псів, які мають полювати з людьми.  Вони безстрашні, можуть лізти за борсуком чи лисицею просто в нору.

Абітурієнтка Юля приїхала до Тернополя з Харківської області і з радістю розповіла про свого домашнього улюбленця.

- Звісно, це наш котик, якого любить уся сім’я. У нього традиційне ім’я - Мурчик, йому три роки, - ділиться дівчина. - Ми всі довго думали, як його назвати, та кожен називав його по-своєму. Тому, щоб вирішити цю проблему назвали просто - Мурчик. Він у нас дуже балуваний. Завжди намагаємося потішити його чимось смачненьким. Важко з ним розлучатися, але це буде причина частіше приїжджати додому.

У тернополянина Володимира є кішка.

- Це британська весловуха, сіра, дуже класна, - каже чоловік.

- ЇЇ звати Афіна, - підтримує тата маленька Даринка.

Ми живемо у квартирі, то більше нікого не тримаємо, але діти, звісно, хотіли би ще тваринок, - продовжує пан Володимир.

- Ще пару котиків і ще пару песиків, - посміхаючись каже син чоловіка Назар.

- І я хочу ще песика і котика, - допомагає брату Даринка.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • marijka

    Ще б запитали чи ті власники прибирають за своїми улюбленцями на вулицях і в парках.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up