Автоматизований тестувальник - інтенсивний курс від Вінницької ІТ-Академії(новини компаній)

Автоматизований тестувальник - інтенсивний курс від  Вінницької ІТ-Академії(новини компаній)

Майстер на всі руки або людина оркестр - так ще називають автоматизованого тестувальника (Automation QA Engineer), оскільки професія мультизадачна і вимагає чи немало навиків від спеціаліста. Automation QA Engineer необхідно розумітись не тільки в області тестування, а й мати певні навики в розробці та DevOps, а саме розгортання середовища, написання скриптів, збір звітності та інше.

Автоматизованих тестувальників можна вважати рятівниками мануальних тестувальників, адже вони значно спрощують рутинну, монотонну роботу ручних тестувальників, завдяки чому економиться час та бюджет компанії.
Які необхідні знання для старту Automation QA Engineer (AQA)?
Насамперед, для AQA важливо розумітись в теорії тестування, щоб знати основні техніки в роботі. Також 80% роботи автоматизованого тестувальника полягає в написанні коду тому потрібно мати знання в програмуванні, а саме базові знання ООП, патерни програмування, клін коду (чистого коду), оскільки важливо писати код так щоб можливо було розібратись та прочитати свій скрипт через певний період часу.
Фактично вся документація, та спілкування з замовником відбувається англійською мовою тому, володіння іноземною - must have не тільки для інженера з автоматизації, а й для кожного співробітника ІТ-сфери.
Звісно, це не увесь перелік знань якими має володіти автоматизований тестувальник, чудово коли спеціаліст має поняття про: testing frameworks, selenium tools, git, SQL, API, CI\CD tools та системи звітності.
Яку мову обрати?
Для автоматизованого тестування обирають наступні мови програмування: Python, Java, JavaScript, Swift та інші. Двома лідерами на ринку праці можна вважати Python і Java, JavaScript та Swift є починаючими мовами в автоматизації. Вцілому компанія самостійно вирішує яку мову обрати для AQA або під кожний проєкт обирається мова окремо.
Де навчатись щоб отримати знання для професії Automation QA?
Радимо зареєструватись на спеціалізацію Automation QA від Вінницької ІТ-Академії. Інтенсивне навчання передбачає вивчення всіх інструментів, які важливі для того щоб стати професіональним автоматизованим тестувальником. Значну частину навчання викладачі-практики присвячують практичним заняттям, завдяки яким навчальний процес повністю моделює робочу атмосферу. А друзі-однодумці завжди радо допомагають один одному. Заняття з HR-ми з ІТ-компаній готують майбутніх спеціалістів до співбесіди, а також допомагають створити професійне резюме. Кожен випускник отримує гарантоване працевлаштування!
Інвестуй в своє майбутнє вже зараз!

Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up