Рукавичка відкривається на Новому Світі ! (новини компаній)

Рукавичка відкривається на Новому Світі ! (новини компаній)

  8 травня відкрив двері новий сучасний магазин “Рукавичка” за адресою вул. Героїв Крут, 3А.

      Магазин влаштував справжнє свято для своїх перших відвідувачів. Лунала музика, у цікавих конкурсах та вікторинах розігрувались солодощі, першим покупцям дарували шоколад.

      За короткий період, що магазин працює, мешканці міста вже змогли оцінити затишну атмосферу та високу якість товарів. Особливою увагою покупці виділяють, те, що в магазині постійно діють різноманітні акції та знижки.

      Серед відвідувачів високою популярністю користуються свіжа випічка та великий асортимент м'яса.

      На даний час в Тернополі відкриті два магазини мережі. Але на цьому “Рукавичка” не зупиняється.

    Вже зовсім скоро, а саме 20 червня о 13:00 ще одна “Рукавичка” відкриє свої двері для тернополян за адресою вул. Новий Світ, 1А. Знову буде свято для всіх охочих — повітряні кульки, конкурси з призами, гарантовані подарунки першим покупцям.

      Окрім цього, “Рукавичка” підготувала ще один сюрприз для своїх відвідувачів.

  

      

З нагоди розширення мережі у місті Тернопіль 8 червня стартувала акція серез покупців.  Умови дуже прості: з 08.06 по 27.06 зробити покупку від 150 грн одним чеком у одному з магазинів “Рукавичка” у Тернополі, на звороті чеку вказати свої контактні дані (телефон та повне ім'я), залишити чек у спеціальній скриньці в магазині, прийти на головний розіграш, що відбудеться 28.06 та взяти участь у розіграші одного вікенду на двох у спа курорті в Косино або подарункового сертифікату на 1000 грн, для покупки у мережі “Рукавичка”.

      28 червня відбудеться три розіграші, по одному у кожному магазині: у магазині на вул. Новий світ, 1А розіграш відбудеться о 11:00, у магазині на вул. Кн. Острозького, 18 - о 12:00, у магазині на вул. Героїв Крут, 3А - о 13:00.

Не пропустіть наше відкриття !

Чекаємо на Вас 20 червня о13:00 за адресою  вул.Новий Світ, 1А

Коментарі (2)
  • Nem Nemezis

    Проплачена реклама
  • Vadim Yasinskiy

    Все добре, але це не Новий Світ, а Східний Масив, ні?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up