Літак з евакуйованими українцями з Китаю приземлився в аеропорту "Бориспіль" (Наживо)

Літак з евакуйованими українцями з Китаю приземлився в аеропорту "Бориспіль" (Наживо)
  • Державна служба з надзвичайних ситуацій заявила про готовність до транспортування громадян, що прибули з Уханя.
     
  • Транспортування здійснюватиметься 7 автобусами і з залученням 33 рятувальників.

"Державна служба з надзвичайних ситуацій знаходиться у готовності до виконання завдань за транспортування громадян. Для їх перевезення підготовлено 7 автобусів ДСНС та залучено 33 рятувальника", - повідомили в ДСНС.

Також рятувальники відзначили, що на найближчі 14 днів прибули з Уханя будуть ізольовані на карантин. Приміщення з евакуйованими будуть посилені - буде утворено подвійне кільце захисту, охорони та знезараження. До охорони цієї території буде задіяно щодоби 47 співробітників - 30 поліцейських і 17 військовослужбовців Нацгвардії, пише РБК Україна.

Літак з Уханю таки здійснив посадку в київському аеропорту "Бориспіль" о 9.37

Що зараз відбувається в аеропорту "Бориспіль" дивіться в онлайн-трансляції "24 канал"

Відео дня

Після прибуття усіма особами на борту буде пройдено належний прикордонний контроль із дотриманнням всіх норм і правил санітарно-епідеміологічної безпеки відповідно до Міжнародних медико-санітарних правил Всесвітньоі організації охорони здоров’я у спеціальній відокремленій зоні летовища.

Раніше повідомлялось, що літак з українцями з Уханя може сісти в Харкові

"Боїнг", який забрав з китайського Уханя групу українців та іноземців, може приземлитися в Харкові, а не в столичному "Борисполі", передає УНІАН.

Як повідомляла "Страна", згідно з даними онлайн-радара літак кружляв на кордоні Дніпропетровської і Харківської областей. Він зробив щонайменше сім кіл. Водночас, за інформацією місцевих журналістів, в аеропорту Харкова з'явилися медики в захисних костюмах. На виїзді на злітну смугу чергують три "швидких", екіпаж також у захисних костюмах. Прибули також кілька автобусів.

Нагадаємо, літак авіакомпанії SkyUp з евакуйованими українцями та іноземцями на борту вилетів з китайського міста Ухань 19 лютого в 18:30 за київським часом. Його прибуття в Україну очікували 20 лютого о 8.00.Та досі літак не здійснив посадку.

На борт літака, що вилетів з Уханя в Україну, китайські медики не допустили чотирьох осіб - трьох українців і одну іноземку.
 

Читайте також: Ранок на блокпостах біля Микулинців: люди чекають на приїзд евакуйованих з Китаю. Репортаж "20 хвилин"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (53)
  • Lili Shp

    Люди з літака.вибачте за тупе керівництво та неосвічену біомасу.
  • Олена Олещук

    Які ми українці щирі люди. Ще раз переконаюся, що те що ми маємо, це те що ми заслужили. На борту такі ж самі люди як і ми з вами. Просто опинились не в тому місці і не в той час. Помоліться за їхнє здоров'я і подякуйте Богу, що серед них немає ваших рідних.

    Iryna Chkoutyak reply Олена Олещук

    Олена Олещук це питання до влади,яка вчасно не провела евакуацію і не підготовила і заклади і населення .Але що обирали те і мають,тут з вами погоджуюсь.Людей шкода,вони опинились в положенні прокажених.
  • Михайло Панчишин

    Дебіли, які ганьблять українців до 7 коліна!
    Хворі з відкритою формою туберкульозу в громадських місцях, діти без щеплень в дитячих садочках і школах їх не лякають. А півсотні людей, перевірених двома  групами медиків, готові живцем в землю закопати.

    Іра Касіян reply Михайло Панчишин

    Данія Бачинська прийняли декілька, інших нам походу. Сестра з Австралії казала, що їхніх не пустили а тримали десь поки інкубаційний період пройде. 😉 але то немає смислу щось писати таким людям, особливо тим хто такі гнівні смайли ставить, до вас не дойде.

    Іра Касіян reply Михайло Панчишин

    Михайло Панчишин якби була біда в країні такі як ви би перші сказали що та ваша писанина була «метафора» чи взагалі ні про що не знаєте. Як я вже  писала хто не був в подібній ситуацію тому не зрозуміти, а всяку хрєнь писати бачу кожен вміє! Того й така бідося!

    Михайло Панчишин reply Михайло Панчишин

    Іра Касіян
    Про бетон і закопування - є така стилістична фігура - метафора. Якщо Ви про це не чули то це не мій клопіт.

    Іра Касіян reply Михайло Панчишин

    Михайло Панчишин ну я взагалі то питала хто їх в землю закопує, бо то вже всьо до маразму доходить.... закопування в землю, закатування бетоном, киданням в море ... а чого ж вас так не болить за тих хто на сході помирає???? Хто Україну захищає! Наскільки я зрозуміла люди із всіх областей не проти евакуюваних, а злі на владу, яка не зробила ніяких умов для тих хто приїде. Патріоти люблять свою країну і не будуть наражати її на небезпеку.
    «Патріотизм – це любов та відданість Батьківщині, це особливе емоційне переживання своєї приналежності до країни і свого громадянства, мови, традицій». Хоч в нас є і російськомовні патріоти які на Сході захищають країну!!
    На рахунок влади згідна з вами 1000000000000000000000000% тут нема про що говорити! Просто людям об’єднатися треба і робити так щоб влада «боялася» народ, а не знущалася! А замість того всі діляться на табори «порох» і «зе», або навіть зараз кинули людям кістку і най жеруться. Я знаю одне, як в людини наприклад кір то її ложать в ІНФЕКЦІЙНЕ відділення, де не допускаються інші люди (+ не особо позволяють ходити по коридорі бо там лежать ще люди з іншими інфекціями), а не санаторій чи просту лікарню, так само мали би і це оформити, якісь спеціальні місця. Но маємо, шо маємо. Тому народ боїться. Знаєте коли в мене був кір і температура 40 я йти не могла, вмлівала, температури збити не могли, вся червона в сипі, поночах спати не могла всьо боліло, свербіло, ломало.... швидка навіть не приїхала, сказали добиратися самим до інфекційного... а ви говорите про людяність???  І це я не живу хто зна де, лікарня знаходиться в моєму населеному пункті і їм також було всеодно, що я можу заразити своїх близьких, які везуть мене до лікарні.... і повірте я б не хотіла щоб хтось з близьких пережив то що я !!!!!! Мене кололи такими уколами шо ногу віднімало і дико боліло, кожного дня капання, уколи, таблетки....і нічо не помогало, я думала що то вже буде всьо!!! В старшому віці кір переноситься ужасно, є випадки, що і вмирають, але є лікування проти нього на відмінно від цього вірусу. Тому цілком зрозуміло чому здорові бояться можливо інфікованих!!!! І сестра доречі заразилася від мене , ми не знали спершу що то кір, бо він починається, як грип, то я ше довго вислуховувала від неї яка я ..., але хтось і мене так заразив! Тому я б ніколи не хотіла пережито то ще раз. А хто такого немав той тут і пише, які всі нелюди.... а є ж такі «нелюди» які через віруси близьких втратили... Саме ліпше когось обзивати, незнаю чи про людину! От це показую нашу людяність і які ми українці !!!
    Та то таке головне, щоб люди були здорові і все буде добре 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

    Михайло Панчишин reply Михайло Панчишин

    Іра Касіян
    Патріота не можна зіграти - ним можна бути, або ні. Можна бути громадянами, або натовпом, котрий спочатку приводить до влади нікчем, а потім скавулить, що ця влада чогось не робить. І б'є камінням вікна в автобусах з евакуйованими із зони лиха співвітчизниками. Не треба бути праведниками, будьте людьми, це не так важко, повірте.

    Іра Касіян reply Михайло Панчишин

    Михайло Панчишин підготували би норм бокси для карантину та й було би добре, а то влада землі продає, поки ви тут патріотів і праведників граєте...

    Іра Касіян reply Михайло Панчишин

    Михайло Панчишин я запитала хто їх в землю закопує, а ви мені хрєнь пишете, про бетони 🤦🏻‍♀️

    Данія Бачинська reply Михайло Панчишин

    Іра Касіян Пані,а хто вам сказав,що не приймають інші країни? Чи це,щоб щось написати?

    Михайло Панчишин reply Михайло Панчишин

    Іра Касіян
    Та чого морочитись - залити бетоном і втопити в морі. Здичавіння  охлосу дійшло до межі можливого.

    Іра Касіян reply Михайло Панчишин

    Михайло Панчишин які ви «мудрі», ви праві, мало нам того всього най ще й вірус буде 😂😂😂 ну подивимся, наскільки живучі українці якщо не дай Бог в них буде вірус.... мені от цікаво а чому інші країни не приймають своїх, раз дві бригади перевірили??? А ви тут так українців обсираєте 🤦🏻‍♀️ які люди така й влада, недивно чого така жоп* в країні. Най би інкубаційний період в Китаї провели і летіли сюди. Якщо ви такі впевнені що там дві групи медиків їх провіряли то дуже добре 😉

    Іра Касіян reply Михайло Панчишин

    Михайло Панчишин а хто їх в землю закопує???
  • Taras Krytyuk

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up