А ви брали участь в обговоренні нової транспортної мережі Тернополя? (для обговорення)

А ви брали участь в обговоренні нової транспортної мережі Тернополя? (для обговорення)
  • Тернополяни свої зауваження та пропозиції щодо нової транспортної мережі могла подати до 20 березня. Переглянуло проекти більше 5 000 людей. 
  • Зараз міська рада їх опрацьовує. Готовий проект рішення мають затвердити на виконкомі та винести на сесію.  
  • За попередньою інформацією, запустити нову мережу планують 1 червня.

Як раніше коментував радник міського голови Антон Марчевський, у формуванні нової транспортної мережі йдеться про закриття кількох маршрутів, про об'єднання кількох та про зміни у тролейбусних маршрутах. Свої пропозиції та зауваження тернополяни могли вносити до 20 березня через портал “Е-консультації з громадськістю” на сайті міської ради. На цьому ж порталі можна побачити схеми нових маршрутів. 

Згідно із інформацією порталу, проект оновленої мережі тролейбусних маршрутів переглянуло 2108 людей, а свої правки внесли лише 39. Проект оновленої мережі автобусних (маршруток) маршрутів переглянуло 3236 людей, пропозиції залишило лише 39. 

У міській раді кажуть, що зараз триває розгляд усіх пропозицій. Як тільки буде готовий проект рішення оновленої мережі, його винесуть на розгляд виконкому та сесії. 

Відео дня

Читайте також: Тернопіль матиме 15 нових автобусів майже за 2,5 млн євро... і кредит на 20 років

Нагадаємо, у вересні 2018-ого протягом десяти днів транспортну модель міста досліджували студенти кафедри транспортних технології та механіки ТНТУ. Робили вони це згідно із договором компанії - представництва Dornier Consulting International GmbH в Україні, яка виграла тендер на створення нової транспортної мережі майже за півтора мільйони. Свої напрацювання представники компанії презентували 17 грудня 2018-ого. Вони пропонували деякі маршрути взагалі закрити, деякі дещо змінити, деякі об’єднати. 

Керуючись напрацюваннями дослідників, управління транспорту формує кінцевий варіант маршрутної мережі та буде виносити його на розгляд виконавчого комітету. Уже на основі нової транспортної мережі буде оголошений конкурс на вибір перевізників. Над цим у міськраді вже працюють, конкурс серед перевізників мають провести у травні 2019-ого. Ще у 2019-ому влада планує придбати 100 низькопідлогових автобусів.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ната Ли

    Краще скадіть де попоавнити проіздний квиток!!!!Всі місця поповненя
    закрилися!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up