У Тернополі пропонують побудувати наземний або підземний пішохідний перехід через вулицю Руську

У Тернополі пропонують побудувати наземний або підземний пішохідний перехід через вулицю Руську

Петицію про будівництво наземного або підземного пішохідного перехіду через вулицю Руську зареєстрував тернопільський краєзнавець Тарас Циклиняк  у єдиній системі електронних петицій.

Тарас Циклиняк у своїй петиції зазначає, що не хоче, аби у центрі міста були постійні затори.

«Впродовж останніх років у Тернополі значно зросла кількість транспорту, що призводить до значних заторів та ускладнює рух пішоходів. Вулиця Руська є однією із найбільш проблемних та насичених магістралей міста, на якій розташовано 13 переходів. Напевне, усім очевидно, що менше транспорту надалі не стане, а тому дана проблема лише загострюватиметься.

Пропоную розвантажити найбільш відвідувані переходи (біля ЦУМУ) шляхом спорудження підземного чи то наземного переходу, провести інші заходи, які збільшать пропускну здатність вулиці (синхронізація роботи світлофорів, встановлення механізмів, які дають змогу активізувати зелене світло на вимогу /біля Надставної церкви, біля шостої школи/)

Відео дня

Дуже не хочеться щоб затишний центр Тернополя повторив долю Львова, де затори уже стали звичним явищем», - йдеться у петиції.

Як розповів Тарас журналістці «20 хвилин», він часто буває біля « Універмагу» і там завжди багато людей, а встановлення підземного переходу частково розвантажило би затори.

  -  На створення петиції мене наштовхнули спогади про підземний перехід, який встановлений у Львові. Там він надзвичайно вирішує питання заторів, тому думаю, що у нашому місті він би так само вирішив цю проблему, - каже краєзнавець. -  Зрозуміло, що менше транспорту надалі не стане, а тому з часом проблема лише загострюватиметься. І хочеться, щоб у місті люди думали, що з Тернополем буде через декілька років.

Тарас Циклиняк зазначає, на його думку, підземний перехід  у цьому місці був би доречнішим, ніж наземний.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • гср

    з кожним днем в місті все більше машин. скоро центр міста буде суцільна пробка (в час пік та при дтп це вже і зараз є). заборонами ще ніхто нічого не вирішив. завжди знайдуться ті, кому треба в центр. тому питання будівництва наземно / підземних переходів (де це доцільно і можливо) є актуальним.
  • Герасимчук Ростислав

    Проти
  • тойво

    Циклиняк.Ти вроді мудрий хлоп,а тут якусь херню придумав.

    Як!?? буде виглядати надземний перехід біля цуму??

    а підземний там зробити нереально бо там купа різних комунікацій.



    це можна робити десь в спальних районах.



    через центр простіше всього обмежити рух авто.а то кожен думає що йому дуже-предуже треба свій важливий зад прямо під офіс треба підвезти.

    пішки хац ходять.це корисно.
  • Ната Лия

    Заборонити проізд через ценр міста!Тернопіль таке невеличке містечко,що його можна пройти від Збаражського до "танка" за сорок хвилин!!!Перевірено!!!!А ,залишивши машину недалеко від центру,а потім ніжками дійти до потрібного місця...це не проблема!!!

    Герасимчук Ростислав reply Ната Лия

    Бред чергової ТП.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up