Вночі на Мазепи легківка збила пішохода (оновлено)

Вночі на Мазепи легківка збила пішохода (оновлено)

Аварія трапилася 27 травня о 23.55 на вулиці Мазепи. За словами очевидців, пішохід був напідпитку. 

На відео, яке опублікував у соцмережі Святослав Журовський, видно, як біля бару "Чайхана" легківка наїжджає на пішохода, який сидить обабіч проїжджої частини вулиці Мазепи. 

Як повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області, 28.05.2018 о 00:03 надійшло повідомлення від громадянина Ф. Про те, що на вулиці Мазепи, біля закладу “Чайхана” водій автомобіля BMW білого кольору не впорався з керуванням і здійснив наїзд на пішохода та електроопору.

Патрульна поліція встановила, що наїзд трапився близько 23.55. Громадянин А 1987 р.н. наїхав на громадянина В 1994 р.н., який сидів на бордюрі, після чого в’їхав в електроопору та зачепив припаркований автомобіль марки BMW 530. Громадянин В з діагнозом забій і садна правого плеча та правого колінного суглоба доставлений в ТМКЛ №1, після надання медичної допомоги його відпустили додому.

Відео дня

Водія направили на освідування в наркодиспансер, автомобіль передали на зберігання власнику. Попередньо водій тверезий. 

Конфлікт розпочався в барі «Чайхана», де ввечері відпочивали кілька компаній, вдалося з’ясувати «20 хвилин» із власних джерел, які просили не називати їхніх даних. Конфліктувати почали через дівчину.

За деякий час водій BMW, який має стосунок до митниці, вийшов з бару, сів до свого авто і запустив двигун. В цей момент до нього підбігли двоє. Відкрили двері з боку водія і почали бити чоловіка. Іномарка рушила з місця і наїхала на хлопця, який сидів на тротуарі. Після цього BMW  протаранив урну і в’їхав в інше BMW.

До хлопця викликали «швидку», а до кермувальника BMW  - поліцію. Водій, кажуть очевидці, нікуди не тікав. Згодом його освідчили у лікарні. Він був тверезим.

Травмований хлопець, кажуть очевидці, народився в сорочці. Сам піднявся, пішов до «швидкої». Медики завезли його до лікарні, оглянули і серйозних травм не виявили. Після чого потерпілий пішов додому. За декілька годин його стан погіршився і він звернувся до обласної лікарні.

  • Вирішується питання про внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальних проваджень – за ст. 125 Кримінального кодексу України – за нанесення тілесних ушкоджень водієві BMW X5 і за ст. 286 – за спричинення тілесних ушкоджень потерпілому під час ДТП, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Vasyl Havrysh

    Сам пішов до швидкої? Автори піздаболи!!

    Олег reply Vasyl Havrysh

    сам ти піздабол! Він реально сам пішов!
  • Андрій Скочеляс

    Повністю підтримую Oksana Voznyak. Це не журналісти, а аматори. Все чого вони навчилися - це придумувати заголовки.
  • Володимир Ласюта

    На відео о 0:54 хв. видно, як автомобіль BMW перетинає подвійно сплошну лінію і припарковуєть біля узбіччя. Після чого, до нього підбігає один молодик, автомобіль починає рухатися, і під час цього ще два молодика біжуть до автомобілля. Так, що висвічується в новинах????                                                        

    "За деякий час водій BMW, який має стосунок до митниці, вийшов з бару, сів до свого авто і запустив двигун."

    Що це???? Смішно читати!!!!
  • Діонісій

    ви взагалі люди, є відео, хто де сидів, хто як наїхав, громадянин А,Б,В, то взагалі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up