«Я сплутала поворот»! П'яна жінка зламала паркан і заїхала на чуже подвір’я

«Я сплутала поворот»! П'яна жінка зламала паркан і заїхала на чуже подвір’я
  • «Я сплутала поворот», – виправдовувалася водій перед патрульними. 27-річна жінка, керуючи Mercedes, заїхала на подвір’я приватного будинку, пошкодивши паркан.
  • Господар обійстя негайно зателефонував на 102.

Патрульні, спілкуючись з винуватицею ДТП, помітили, що в неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак проходити алкотест вона категорично відмовилася.

На правопорушницю патрульні склали два адміністративні протоколи за ст.124 КУпАП (вчинення ДТП) та за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Герасимчук Ростислав

    Рано чи пізно та курва забере чиєсь життя своїм хамством.
  • Anonymous

    Кілька днів тому на Симоненка, зупиняється перед мною якась біла мікролітражка, чи то Кольтик, чи щось подібне. Роздивлятись не було коли. На зустріч машина. І тут, у того кольтика відкривається дверка і гордо вискакує та сама звізда. А дверка ж широка, на два ряди сидінь! Я гальмую, сигналю,, зустрічний тікає вправо, звільняє мені куди втікати, а та тварюка навіть і не зреагувала. Ідіотка навіть не спробувала мозок ввімкнути, щоб подумати, що з нею, сукою. могло статись. А ви кажете жінки за кермом...

    тойво reply Anonymous

    Можна було провести виховну бесіду як не треба робити.

    І класика жанру - поворот через 2 сплошних до Каруни на Бандери,коли їдуть із східного.

    Білий ніссан в неділю.

    за кермом самі знаєте хто.
  • Герасимчук Ростислав

    За кермом пезда, це не їзда.
  • Petro Golda

    На себе подивись кусок чма перше розберись а потім ПЕЗДИ

    Герасимчук Ростислав reply Petro Golda

    А ось і спонсор цього м яса.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up