Готувати шоколадне тістечко у вигляді сердечка вчилися діти у суботу, 10 лютого, у «Козі». Участь у майстер-класі взяли близько десяти юних кондитерів.
9-річна Дарина обожнює готувати вдома з мамою. Дівчинка куховарить щодня. А її фірмовою стравою є пиріжки з варенням. Вона часто їх готує з мамою. Дарина каже, що дуже чекає на День Валентина, бо вже навчилася готувати тістечка у формі сердечка.
Дітвора часто не втримувалася від спокуси скуштувати крем, поки майстер-кулінар не бачить.
Діти відчували себе справжніми кондитерами, коли покроково виконували вказівки пані Галини. Кожен хотів прикласти руку до цього солодкого процесу.
Засновник центру дитячого розвитку «Класики» Надія Гупка-Макогін розповідає, що вже кілька років поспіль проводить кулінарні майстер-класи для малечі.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 12 від 19 березня 2025
Читати номер