Фото дня: на залізничному вокзалі знову є годинник

Фото дня: на залізничному вокзалі знову є годинник
Фото: Ірина Зелененька
  • Два годинники на залізничному вокзалі, які вийшли з ладу ще у серпні 2018-ого через блискавку, уже відремонтували. 
  • Табло над коліями ще не скоро відремонтують, як і циферблат всередині вокзалу.

Нагадаємо, під час грози ще 27 серпня у табло, що над коліями, влучила блискавка.  Як повідомляли на залізничному вокзалі, пішов збій у системі, тому поламався і годинник над центральним входом. Та той, що над дверима всередині вокзалу. Не працює і табло всередині вокзалу, яке показує графік прибуття потягів. Пошкодження циферблатів досить серйозні. 

Журналісти "20 хвилин" періодично цікавилися як проходить ремонт. Протягом кількох місяців нам на залізничному вокзалі повідомляли, що ремонт триватиме довго, бо пошкодження серйозні і складно знайти потрібні запчастини, бо циферблати старі.

Два годинники - один над центральним входом та інший всередині вокзалу над входом станом на 14 лютого уже відремонтували.

Відео дня

- Над центральним входом на вулиці ми уже встановили, а той менший, що всередині - ще не встигли, - каже заступник начальника вокзалу. - Те табло, що над коліями ще на ремонті. Там дуже серйозні пошкодження і ще немає всіх запчастин. Тому ще чекаємо. Також ще на ремонті табло, яке показує графік прибуття потягів всередині вокзалу. 

Але на вокзалі працює довідка, графік прибуття потягів розклеєний, інформацію про потяги можна дізнатись і в касах, кажуть у приймальній директора залізничного вокзалу. Скільки залізниці обходиться ремонт циферблатів не кажуть. 

Читачі помітили, що годинник над центральним входом дещо відрізняється за розмірами від попереднього. На вокзалі кажуть, що раніше і справді годинник був більшим і світив червоним, але приблизно з 2010-ого року його замінили на менший. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Герасимчук Ростислав

    Цікаво скільки вкрадено на цьому ремонті?
  • Терноополянин

    А вам не здається, що годинник після ремонту, зменшився в розмірах? Що то за такий ремонт?!

    Терноополянин reply Терноополянин

    та і колір цифр змінився

    Терноополянин reply Терноополянин

    Терноополянин reply Терноополянин

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up