"Геркулес 3D" ("Сінема Сіті")


"Геркулес 3D" ("Сінема Сіті")
Фільм "Геркулес 3D" покажуть у кінотеатрі "Сінема Сіті" (ТРЦ "Подоляни") з 24 липня.

Улітку цього року легенда оживає! Зірка "Форсажу" Дуейн Джонсон перевтілиться у непереможного Геркулеса у масштабному бойовику за мотивами давньогрецьких легенд.
Герой-напівбог, здійснивши 12 звитяжних подвигів, втрачає найдорожче — родину. Могутній воїн мандрує давньою Грецією, пропонуючи свої послуги, як звичайний найманець. Золото і кров – те, що йому потрібно. Але несподіване прохання правителя Фракії і його доньки захистити їхній край від нашестя ворога повертає Геркулеса до життя. Попереду битва, якої ще не бачили світи!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тони солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up