Продаж алкоголю після 22-ї години виявили на "Східному", в Центрі і на "Дружбі"

Продаж алкоголю після 22-ї години виявили на "Східному", в Центрі і на "Дружбі"

Муніципальна поліція провела рейд щодо виявлення продажу алкоголю після 22.00 год.

У ніч з 9 на 10 серпня працівники управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради провели чергове обстеження території міста на факт продажу алкоголю торгівельними закладами міста у заборонений час.

В результаті обстеження виявлено продаж спиртного після 22.00 год. у трьох магазинах Тернополя за адресами: вул. Кн. Острозького, вул. Лесі Українки та вул. Просвіти, повідомляє прес-служба міської ради.

Продавці вищезазначених магазинів здійснили продаж пива у період з 22:00 год. до 08:00 год., що суперечить рішенню сесії міської ради від 8 квітня 2011р. та є порушенням ст. 156 ч. 2 КУпАП. За вищезазначене правопорушення передбачено накладання штрафу у розмірі від 510 грн. до 1700 грн.

Відео дня

Подібні обстеження муніципальна поліція проводить регулярно та продовжує фіксувати факти продажу алкоголю в Тернополі у нічний час.

Нагадаємо, з квітня 2011 року у Тернополі діє заборона продажу пива (крім безалкогольного), слабоалкогольних та алкогольних напоїв в торгівельній мережі міста, за винятком закладів ресторанного господарства, з 22.00 год. до 8.00 год.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Татьяна Гильфман

    Все  знают  что  спиртное  можно  купить  на  остановке в "гадюшнике"  по  
    Злуки 47...распивают  прямо  там  или  напротив в  парке  возле  обелиска
    Афганцам!-какое  кощунство..
    Знает  участковый.. знает  и  администрация  мера-так  как  неединожды  звонили  на  "гарячую  линию"...все  бпзтолку  тск  как  все  "друзья  мэра"....и  все  потихоньку  прикрываетс
  • Юрій Пелюшенко

    +++
  • Olga Yarets

    а Coнях на Бамі?
  • Юрій Лящинський

    Жд забули;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up