Один із керівників "Хеліксу" тернополянин Роман Фелик вийшов з-під варти

Один із керівників "Хеліксу" тернополянин Роман Фелик вийшов з-під варти

9 грудня з під варти вийшов ще один з організаторів ТОВ «ХеліксКепітал Україна» Роман Фелик. Він оплатив заставу у розмірі 2,5 мільйонів гривень. 

 

Підозрюваний у шахрайських махінаціях на мільйони гривень може вільно пересуватися Тернополем, однак не має права покинути обласний центр. Правоохоронці відстежуватимуть його пересування за допомогою електронного засобу.

Після затримання керівників «Хеліксу», кількість ошуканих все зростає. На даний час до поліцейських звернулися понад сотню громадян суми збитків яких сягає понад 10 мільйонів гривень. Досудове розслідування триває, повідомили в секторі комунікації НП Тернопільської області.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Нагадаємо, декілька днів тому Дмитро Нагута вніс заставу у 5 мільйонів та вийшов з-за ґрат
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Герасимчук Ростислав

    Повідкупаються
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up