Злодія, який побив 19-річну продавчиню, можуть посадити на сім років

Злодія, який побив 19-річну продавчиню, можуть посадити на сім років

Від трьох до семи років позбавлення волі загрожує 25-річному тернополянину. Чоловікові інкримінують статтю 187 Кримінального кодексу України – розбій.

- 25 лютого близько 23:00 невідомий чоловік у масці та рукавицях увірвався до крамниці на вулиці Тарнавського, - повідомив старший слідчого СУ ГУНП в Тернопільській області Богдан Филим.

Погрожуючи продавцеві ножем, він почав вимагати гроші. Після цього він двічі вдарив рукою 19-річну дівчину в область обличчя та плечей.

Дівчині вдалося все-таки втекти і вона, зачинившись в підсобному приміщенні, викликала поліцію.

Відео дня

Зловмисник спробував відчинити касу, але не зміг та втік. Коли приїхала слідчо-оперативна група, продавець частково змогла описати нападника – це худорлявий чоловік, середнього зросту, міцної статури, був одягнений у спортивні штани.

Затримати нападника оперативникам вдалося лише через місяць – 28 березня у селі Плотича Тернопільського району. Він там переховувався і паралельно підпрацьовував на фермі.

Злочинцем виявився місцевий житель, 1992 року народження, який уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайства. Проте сам тернополянин усі звинувачення відкидає і стверджує, що не винен.

Богдан Филима каже, що слідчі зібрали достатньо доказів, які доводять причетність чоловіка до розбою. Під час обшуку у нього вилучили одяг та ніж, з яким він здійснив розбійний напад.

Дану справу слідчі уже передали до суду. Тепер подальшу долю нападника вирішуватимуть представники “Феміди”.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up