Успішні міленіали ділились своїм досвідом перемог

Успішні міленіали ділились своїм досвідом перемог

Як себе реалізувати в Україні, як використовувати бодай одну можливість з тисячі, стати більш мотивованим вчили тернополян, які прийшли у «Живу бібліотеку» в ТНЕУ, у суботу, 26 травня.

Успішні власники проектів, бізнесів ділилися своїм досвідом і мотивували інших бути успішними і не втрачати можливості.

Організувала цей захід одна з молодіжних організацій, яка  координує низку тривалих суспільних ініціатив, що стосуються проблем молодіжної політики в Україні.  "Жива бібліотека" працює так само, як і звичайна, відмінність лише в тому, що книги "живої бібліотеки" — це живі люди, а читання — це розмова. В Тернополі такий захід вперше.

Відео дня
  • Загалом ми займаємось неформальною освітою - проводимо заходи у форматі живого спілкування. Чотири спікери набирають собі групи і протягом 30 хвилин розповідають про себе, в залежності від теми. Сьогоднішня тема – це успішні мілленіали, покоління ігрик, які до 35 років стали відомими і змогли досягти неабиякого успіху в своєму житті, - розповідає координатор Ірина Шевчук.

Ірина зазначила, що вони очікують набрати креативну команду, яка буде співпрацювати з їхньою організацією і проводити подібні заходи по всій Україні, щоб створювати нові ідеї на користь усієї молоді.

  • Сучасна молодь – суттєво відрізняється від попередніх поколінь. Працювати з ними, мотивувати їх до розвитку, до кар’єрного зросту треба особливим чином. Я перш за все розповідаю про те, як можна себе реалізувати в сучасній Україні в будь-яких сферах,-  каже директор медіацентру компанії Агроцентр Максим Безека. - Проблема України в тому, що з молоддю не працюють, про неї забувають, їх вважають байдужими до політики, до громадського життя,  але це не так. Я вважаю, що молодь розвивається дуже активно і їй потрібно в цьому допомагати. Перш за все – не сидіти на місці, а постійно рухатись вперед,  комунікувати з людьми і досягати поставлених цілей.

Свої досвідом, як досягати поставлених цілей, поділилась власниця «SMMS studio», співзасновниця соцмережі  «єСвоє» Олександра Струмчинська

  • Приблизно два роки тому, я була такою, як ці всі люди, що прийшли сьогодні сюди. Мені бракувало комунікацій, усвідомлення того, що можна щось починати робити і не боятись.  Зараз я вважаю себе людиною,  якою можна надихатись. Я є власницею «SMMS studio» , яка займається просуванням бізнесу в соціальних мережах, паралельно  організовую  проект «єСвоє», який не тільки для розваг та медіа, а й як зручний інструмент для бізнесу.  Якщо я маю одну можливість з тисячі, що у мене щось вийде, то обов’язково її використаю, і не буду думати про те, що не варто пробувати. Я прийшла сьогодні, щоб зарядити інших та мотивувати до розвитку.  

Про свої враження розповів  студент юридичного факультету ТНЕУ Степан.

  • Такі події – це завжди якийсь новий досвід. Хоча багато хто каже, що на чужому досвіді навчитись не можливо, але я вважаю, що це не зовсім правильно. Я думаю, що те, що люди пережили, завжди можна якось під себе переробити. Мене дуже зацікавив проект соціальної мережі «єСвоє», тому що він має зовсім інший функціонал, новий, - каже 18 –річний Степан.

З якою метою відвідала цей захід, розповідає студентка ТНЕУ Ірина.

  • Я прийшла сюди, щоб дізнатись, як люди, які були простими студентами, зараз здобувають авторитет і є успішними. Мені би дуже хотілось перейняти у них цей досвід. Коли я слухаю цих людей, то просто надихаюсь і розумію, що в цьому житті потрібно щось робити.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up