Як виглядає класна кімната першачків за новими стандартами

Як виглядає класна кімната першачків за новими стандартами
  • Перший дзвоник у Теребовлянській Спеціалізованій школі-ліцею відбудеться завтра, 3 вересня, але нові класні кімнати вже готові прийняти учнів.
  • Окрім нових класів для першокласників, які вимагає реалізація концепції Нової Української школи, тут створили  унікальний простір для комунікації і творчого вивчення англійської в кабінетах англійської мови.

У перший клас цього року тут піде 27 дітей.

- Нова українська школа - то є, насамперед, дитиноцентризм, котрий передбачає зачарувати дитину школою, - говорить директор навчального закладу Ірина Лазорчик. - Найяскравіше ми відчуваємо дорослішання саме у школі, тому важливо зробити дітям привітну та дружню атмосферу для навчання і творчого розвитку.

Відео дня

В оновлених класних кімнатах -  індивідуальні парти, веселкові кольори, творчий простір для малечі, яскраво-навчальні підручники і дидактичний матеріал для сучасного підходу до навчання за викликами часу.

Окрім того, за словами директорки школи, у школі цього року зробили три нових класи. Серед них - новий кабінет англійської.

- Молоде покоління багато часу приділяє ІТ- технологіям,  унікальним творчим проектам і винаходам. Аби зовнішній світ почув і побачив цю творчу неповторність ми маємо спілкуватися з ним найбільш загальновживаною мовою - англійською, - говорить Ірина Лазорчик. - І тому школа-ліцей приділяє велику увагу вивченню рідної української мови та найбільш вживаної у світі - англійської мови. Ми створили для своїх учнів унікальний простір для комунікації і творчого вивчення мови у кабінетах англійської в стилі нової української школи.

Як зазначила директор, особливу увагу приділили підготовці кадрів. Наприклад, учителька англійської мови в школі-ліцеї Леся Ямелинець має неабиякий досвід викладання, зараз вона є  агентом змін, пройшла навчання разом із Британською радою при Міністерстві освіти і науки України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Бульба

    Все дуже гарно: класи нові , реформа освітня , + 1 рік до навчання а кожне наступне покоління менше знає за попереднє - парадокс чи геноцид?

    David Starr reply Бульба

    Та бо в совдепівській школі на учнів вивалювали тони непотрібної їм інформації і рахували, що багато знати - це добре, а от що користі із більшості тієї інформації нема, то вже не мало значення. Дитина має вчити загальний мінімум і те, що їй знадобиться у житті, а не те, що дебіли з МОН собі придумали.

    Бульба reply David Starr

    Так, можливо, але я про час незалежності ,27 років - три навчальних покоління одне тупіше за інше. А за часи "совдепії" і лікарі якісні були і інженира і аграрії ну і так далі. От так от!!

    David Starr reply Бульба

    За часів совдепії усі нормальні медикаменти були імпортні і їх доводилось "діставати", це про рівень медицини. А молодь зараз не краща і не гірша, просто інакша, величезна кількість толкових і розумних, просто мало хто може себе тут реалізувати і проблем із виїздом нема, в тому й проблема. Біда держави у тому, що розвиває англійську, а не природничі дисципліни, мова розвитку не дає.

    Бульба reply David Starr

    Це не проблема держави, а проблема людей, які неможуть чітко і зрозуміло сформулювати свої бажання, всі чогось хочуть але не знають чого, всі постійно чимось незадоволені а поправити ситуацію нехочуть , і постійно хтось нам винен (москаль,жид та інші), хоча вже майже 30 років країна не залежна ні від кого.Але вигідно щоб хтось був винен, цеж не ми - це все ВОНИ.
  • Галина Кобзар

    Непогано було б для першачків видати підручники і посібники в першу чергу😄😄😄
  • Svitlana Davidenko

    Все дуже гарно,але чому не пишуть,за чий рахунок все це зроблено?Якщо за державний кошт,то чому інші школи не забезпечені  хоча б партами новими для перших класів? Якщо за рахунок батьків,то якже заборона міністерства збирати в школах кошти з батьків?
  • Юля Брицун

    Вау це дуже гарно))😍
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up