Партнер рубрики Події

Чи став Тернопіль комфортнішим, безпечнішим та кращим для життя? (опитування)

Чи став Тернопіль комфортнішим, безпечнішим та кращим для життя? (опитування)

Місто розбудовується, щороку у Тернополі реалізують нові проекти, відкривають нові заклади. І в той же час є ряд ініціатив, які так і не вдалось втілити, є ряд рішень, які викликають загальне невдоволення.

А ви як думаєте, чи став Тернопіль комфортнішим, безпечнішим та кращим для життя?

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Natalia Ustimenko

    Скажу від себе, людини, яка тут живе недавно. Хабарники на кожному кроці! І самі люди несуть і несуть!

    Дитину одну ледве влаштувала в школу, іншу - в садочок. Про свою роботу взагалі мовчу, тільки чекають хабаря.  Тернополяни! Вас справді це влаштовує? Постійно носити хабарі? І нічого не вирішувати громадою?

    У мене таке враження, шо ви тут спите і думаєте,  що якось то буде, якийсь дядя за нас все вирішить. Так, він вирішить, але не на вашу користь!

    Marcus Aurelius reply Natalia Ustimenko

    Корупція дуже просто вирішується. Потрібна лише воля зверху (президент+парламент).

    Marcus Aurelius reply Marcus Aurelius

    Цей президент і парламент вже показали свою "волю". Очікуємо наступних...
  • Віка

  • Герасимчук Ростислав

    Жоден клятий будівельник не побудував ні одної школи чи садочка чи лікарні.

    Anonymous reply Герасимчук Ростислав

    Будівельники будуй лише те, що їм кажуть будувати і за що вони отримують зарплату, придурку. При чому тут будівельники, ідіоте?! Ти Надала і його банду про то запитай, в першу чергу, і тих бандюків, що землю в місті деребанять і все забудовують, тупо, нагло, бездумно, бо з того вони бабло мають.

    Герасимчук Ростислав reply Anonymous

    За придурка можна і по рильцю ніжкою отримати!

    Герасимчук Ростислав reply Anonymous

    За придурка можна і по рильцю ніжкою отримати!
  • Ната Лия

    ні!!!комфортним місто не стало!для пішоходів,так взагалі!!!!неможливо пройти по тротуарам,всюди машини ідуть,та ще й старі і смердючі!!міські маршрутки старі і не комфортні,графік руху незрозумілий..і т.п.

    Anonymous reply Ната Лия

    Точно, точно! В нас машини по тротуараМ ходять.... Цікаво, а де в нас дороги поділись? А це цілком серйозно, скоро авто дійсно по тротуарах в нас їздити будуть, бо та лиса гнида всі дороги забудує.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up