Партнер рубрики Події

Голий чоловік з Тернопільщини розгулював трасою та кидався під машини. Що загрожує за такі витівки?

Голий чоловік з Тернопільщини розгулював трасою та кидався під машини. Що загрожує за такі витівки?
Фото: Типове Рівне
  • У Рівненській області очевидці зняли відео, як чоловік без спідньої білизни та босий розгулював обабіч траси Київ-Чоп.
  • Що йому загрожує за такі витівки?

 

Даний інцидент зняли приголомшені очевидці, які проїжджали повз.

За голим мандрівником, який ще й кидався під машини, приїхали копи. Виявилося, що той приїхав з Тернопільщини відпочивати. Як став нудистом – пояснити не міг, про це йдеться в сюжеті ТСН ранок.

Офіційної інформації щодо даного інциденту на сторінках поліції поки що немає.

Відео дня

Фото та відео з голим мандрівником виклали у групі "Суспільне. Рівне". За попередніми даними, чоловік вживав наркотики. У лікарні йому надали допомогу і коли тернополянин отямився, дали одяг та відпустили. Але за голі походеньки трасою чоловікові доведеться сплатити 255 гривень штрафу. Про це на відео розповідає пресофіцерка Рівненщини.

Як пояснила "Суспільному" речниця поліції області Марія Юстицька, чоловік – із Тернопільщини, на Рівненщину, попередньо, приїхав відпочивати.

"Оскільки на момент прибуття поліцейських на виклик він ймовірно знаходився під дією наркотичних речовин – то обставини усього, що сталось, будуть встановлюватись пізніше. Його забрали до лікарні, він під наглядом медиків. Також під час обстеження у нього виявили глибокий поріз на нозі", – каже пресофіцерка.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • pitersuperfly

    Не бачу в цьому нічого такого. Ну хіба що под машини кидається. А так вроді все норм, чувак без комплексів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up