"Головне – завершити війну". Чого чекають тернополяни від нового Президента

"Головне – завершити війну". Чого чекають тернополяни від нового
Президента

Яких змін чекають від нового глави держави, журналістка "20 хвилин" запитала тернополян.

Софія, студентка:

  • Найперше, що я очікую від нового лідера держави - це закінчення війни, бо ми усі давно цього чекаємо. Також потрібно налагодити структуру в медицині і знизити корупцію. Я вважаю, що неможливо подолати її повністю, але принаймні зменшити її потрібно. Хотілося б, щоб Президент зменшив податки. Пенсійні реформи є не менш важливими, але перше, чим він повинен зайнятись - це питання війни.


Надія, тернополянка:

  • Після виборів мені просто хочеться змін на краще. Я не дуже вірю у позитивні реформи у нашій країні. Але я щиро бажаю успіху, мудрості і терпіння Президенту, незалежно чи ним стане кандидат за якого я голосувала, чи опонент. У нашій країні насамперед потрібно припинити війну, а далі вже займатись економікою і медициною.


Святослав, студент:

Відео дня
  • Ситуація у нашій державі дуже складна, але я думаю, усі розуміють, що найперше, що має зробити наступний Президент - завершити війну. Потрібно повернути Україні її території, а тоді вже займатись економічною стабільністю в країні. Я маю великі надії, що вибори змінять ситуацію у нашій країні, незалежно, хто займе пост глави держави.




Ірина, економіст:

  • Головне побажання до наступного Президента у мене - підвищення зарплат. Також я очікую зниження тарифів на комунальні послуги, бо вони ж захмарн. Президент, на мою думку, має прислухатись до простого народу. І тоді я вірю, що у нашій країні все зміниться на краще.




Віталій, тернополянин:

  • Я, якщо чесно, нічого не хочу побажати наступному Президенту. Очікую від нього початку переговорів із ЄС і НАТО щодо Криму і Донбасу. Я чудово розумію, що наступний Президент не знизить тарифи на комунальні послуги, бо це не зовсім у його компетенції.





Богдан, пенсіонер:

  • Президента потрібно змусити працювати. Я хочу, щоб наступний Президент забезпечив українців достойною роботою. А також очікую на початок або пришвидшення розслідування справ у різних корупційних питаннях. Але головне - припинення війни і відвоювання наших земель назад.



Людмила, вчителька:

  • Особисто я не очікую від нового Президента нічого хорошого, я не вірю у зміни. Звісно я, як і кожен справжній українець, хочу завершення війни. Також було б добре, якби Президент розпочав переговори про вступ до ЄС. Ми повинні рухатись вперед, бо вся наша перспективна молодь просто поїде з України шукати кращої долі.




Марія, няня у дитсадку:

  • Я чекаю від нового Президента підвищення зарплат. Бо зараз ми виживаємо, а не живемо. Повинні бути такі зарплати, щоб кожен українець міг себе забезпечити. Ну і , звісно, сподіваюсь на переговори із Росією, бо війну потрібно завершувати.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up