"Кава з благодійником": благодійність — не лише матеріальна допомога

"Кава з благодійником": благодійність — не лише матеріальна допомога

Двічі на тиждень на сайті 20minut.ua читайте про благодійну діяльність тернопільських меценатів, благодійників, волонтерів, підприємців. Про особливості цієї справи вони розповідають в рамках проекту "Кава з благодійником".

— Це проект ​від благодійного фонду MagneticOne.org, — розповідає керівник проекту "Кава з благодійником" Яна Желябіна. — Кожного разу на розмову за чашечкою кави ми запрошуємо меценатів, благодійників, волонтерів, спортсменів, громадських діячів. Під час зустрічі ми говоримо про їхню діяльність, яка спрямована на допомогу іншим. А також про роль меценатства у їхньому житті. 

Детальніше про проект читайте тут

У попередній публікації  своїм досвідом благодійництва ділились Сюльжетта та Віталій - власники кав'ярні "Сoffee Brand". 

Відео дня

Цього разу про благодійність розповідає українська письменниця, видавець, художниця, бібліотекар Ірина Мацко. 

— Я дуже хотіла займатись благодійністю, — розповідає пані Ірина. — Але я ж не маю багато коштів. Щоб займатись благодійністю, це ж треба стати кимось, заробити багато грошей, щоб могти допомагати. А потім я зрозуміла інше - благодійність не залежить від грошей. Головне — бажання, можна дати не матеріальну допомогу, а підтримати людину. Піти погратись з дітками чи дорослим час приділити. 

А директор Тернопільського обласного відділення Міжнародного Центру впровадження Програм ЮНЕСКО Віталій Семенюк  розповідає про діяльність цієї організації.

— Основна наша робота — гуманітарна допомога лікувальним та соціальним закладам нашої області та всієї України, — розповідає пан Віталій. — Насамперед — людям з обмеженими можливостями. Також ми активно допомагаємо учасникам АТО, біженцям та людям, які постраждали через АТО. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up