Партнер рубрики Події

Охоронятимуть наш спокій на свята понад тисячу поліцейських

Охоронятимуть наш спокій на свята понад тисячу поліцейських
  • Поліція просить прихожан стежити за власним майном, адже в свята активізовуються крадії.
  • Особливу увагу буде приділено 26 релігійним громадам, які проводитимуть почергові богослужіння.

 

Аби жителі та гості Тернопільщини спокійно святкували Великдень, посилено працюватимуть поліцейські краю. Для забезпечення публічної безпеки буде задіяно 1112 співробітників поліції та 25 військовослужбовців Нацгвардії.

Зі слів начальника управління превентивної діяльності Олександра Розпутнього, в ніч з 27 на 28 квітня на території області в 1534 культових спорудах, що у 1056 населених пунктах відбудуться релігійні богослужіння, в яких візьме участь понад п’ятсот тисяч громадян. Поліцейські забезпечуватимуть публічну безпеку під час цих заходів поблизу храмів та у населених пунктах.

  • Особливу увагу буде приділено тим релігійним громадам, які проводитимуть почергові богослужіння. Таких на Тернопільщині – 26, - повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. - Стільки ж населених пунктів, які протягом 2019 року виявили бажання перейти до ПЦУ. Там правоохоронці теж посилено забезпечуватимуть безпеку, аби не допустити конфліктних ситуацій. Поліцейські закликають краян до терпимості та взаємоввічливості.

Також просять прихожан церков стежити за власним майном, не залишати особисті речі без нагляду, адже в свята особливо активізовуються кишенькові крадії, тому варто бути уважними.

Відео дня

На даний час уже тривають заходи з підготовки до забезпечення публічної безпеки. Зокрема, з 23 квітня поліцейські спільно з рятувальниками проводять обстеження культових споруд на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів та легкозаймистих речовин. Також проведені зустрічі з представниками релігійних конфесій щодо почергового користування храмами та недопущення конфліктів на міжконфесійному ґрунті, а також попередження про відповідальність за порушення законодавства. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up