У Тернопіль привезли котів навіть з-за кордону. Ціна одного - 500 Євро

У Тернопіль привезли котів навіть з-за кордону. Ціна одного - 500 Євро
  • Міжнародна виставка котів «Цвіт папороті» стартувала сьогодні, 16 червня в ПК «Березіль». Люди з усіх куточків України та навіть інших країн демонструють своїх чотирилапих улюбленців.  
  • Тернополяни можуть придбати собі породистих тварин, або отримати рекомендації з питань, які їх цікавлять. Учасники виставки також надають консультації по догляду за котами.

Виставка «Цвіт Папороті» - це літній бренд клубу «Селіна». Загалом же протягом року відбувається дві виставки котів.

- Улітку – це «Цвіт папороті», а взимку « Мурколай»,-  розповідає секретар клубу Тернопільського об’єднання любителів котів «Селіна» Світлана Єлфімова. - До нас сьогодні приїхали представники з  усіх куточків України, а також Іспанії, Італії та Польщі.  Дуже багато різних порід представили, тож подивитись є на що.

Протягом двох днів  будуть обирати кращих котів, кицьок, юніорів та кошенят, яких нагородять кубками.  Для дітей проводитимуть конкурси на кращий вірш та пісню про котика.

Відео дня

"20 хвилин" поспілкувались з учасниками виставки. Ті охоче розповіли про своїх пухнастих друзів. 

-Сьогодні я представляю дві кицьки, породи регдолл, що в перекладі означає «шматяна лялька». Це дуже добрі коти, мінімум агресії. Удома у мене один кіт і три кицьки. Я їх не продаю, просто привезла показати, - розповідає львів’янка Юля.

- А я привезла сьогодні двох котів бенгальської породи.  Головною їхньою особливістю є леопардовий окрас, як у дикої кішки. Проте насправді вони є дуже ласкаві, домашні  і ніколи не проявляють агресії. Особливо вони поблажливі до дітей, - каже Віталіна з Білої Церкви.

- Моєму котику вже одинадцятий місяць. Він належить до абіссинської породи, доброзичливої і дуже активної. Кіт не буде лежати на дивані, і ви не будете тримати його на руках, адже він постійно в русі, - пояснює хмельничанка Вікторія.

Жінка додає, що цей кіт має свій характер.

- Дуже компанійський, але водночас і з характером. З ним постійно потрібно домовлятися. А ще він має дуже гострий нюх, - резюмує гостя.

Виставка завершиться 17 червня. Окремі гості продають породистих тварин. Маленького котика тут можна купити за 3000 грн, а от більшого, який має гарний родовід, - тут вже треба викласти в середньому 400-500 Євро. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Андрей Базюкевич

    Навіть коти вже стали дорожче людей!
  • Juliya Matuw

    А у мене кіт тоже за кордону і годую його Я на ходячись за кордоном.Кіт в Україні
  • Oleg Nykoruk

    в мене нема такого кота , бо Тернопільська санстанція в зговорі з жеками травлять
  • Maria Mostova

    То плачуть що немають за що хліба купити така біда в Україні, а то на маєш коти по 500є. ..і де правда? 😀

    Nataliya Katysheva reply Maria Mostova

    Maria Mostova До чого тут оця ваша ‘маячня’?!Це по-перше виставка,де люди приізджають звідки хочуть,а по-друге,збір коштів на притулок для тварин в Тернополі,хочете приходьте,чи ні,купляйте кицю чи просто дивіться...

    Maria Mostova reply Maria Mostova

    Я говорю про Україну , знаю що коти із за кордону....

    Любовь Тельнова reply Maria Mostova

    Плачуть в  Україні.  Кота  привезли  з за кордрну.  Там   мають  і  на  хліб  і  на  м ясо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up