Помер уві сні: 30-річний Євген Куриляк любив баскетбол та мріяв побачити увесь світ. Не судилося…

Помер уві сні: 30-річний Євген Куриляк любив баскетбол та мріяв побачити увесь світ. Не судилося…

Життя 30-річного викладача Євгена Куриляка раптово обірвалося 22 лютого. Рідні, друзі та знайомі не можуть повірити, що його вже нема серед живих. "Ти створив величезну сім‘ю друзів, ти був її клеєм. Ти вмів склеїти кожен пазл із людей, щоб вони трималися купи і не розпадалися. У цьому був весь ти!", - десятки прощальних постів розміщені на сторінці покійного тернополянина.

Ніхто не може повірити в те, що смерть забрала його так рано. Ще зовсім недавно Євген Куриляк мріяв про нові подорожі, досягнення та хотів взяти від життя максимум.

- Він був надзвичайною людиною! Я завжди рівнявся на нього – розумний, веселий, комунікабельний, мав ділову жилку. Заснув і більше не прокинувся. Це дуже страшно. Не знаю, як мені далі жити без нього, - говорить молодший брат Євгена – Максим Куриляк.

Між братами різниця – три з половиною роки. Вони були ще й добрими друзями з дитинства. За словами пана Максима, Євген був дуже розумним. Ще в школі поїхав за програмою культурного обміну Flex у США. Згодом навчався в Німеччині. У 2015-му році захистив кандидатську дисертацію та почав викладати у ТНЕУ на кафедрі міжнародних економічних відносин.

Відео дня

- Йому дуже подобалась робота. Він любив студентів, а вони – його. Вчив їх не тільки науці, а й життю. Тому вони сумують разом із нами. Ви й самі на сторінці у Фейсбук можете все побачити, Женю любили всі, - ледь промовляє співрозмовник.

Ніхто з рідних, продовжує пан Максим, навіть у страшних думках не міг припустити, що може таке трапитися. Адже Євген ніколи не скаржився на здоров'я, навіть ГРВІ взимку не було. Вів здоровий спосіб життя, багато подорожував та займався спортом.

- Брат дуже любив баскетбол, захопився цим видом спорту, коли поїхав на навчання в Америку. Він мав багато мрій та планів. Хотів об'їхати увесь світ, - каже Максим Куриляк. – У ніч на п’ятницю, 22 лютого він помер… раптово, несподівано для нас усіх. Наступного дня ми йому телефонували, та він не відповідав. Був вдома. Коли прийшли до нього, то вже було пізно.

Поховали Євгена Куриляка 24 лютого. Друзі продовжують лишати прощальні пости на особистій сторінці тернополянина у Фейсбуці.

Лише добрі слова і сум, який огорнув багатьох. Володимир Дем'янов товаришував із Євгеном 23 роки, той був його найкращим другом.

- Ми вчилися в одному класі в третій школі, не припиняли спілкуватися і після її закінчення. Мені надзвичайно пощастило мати такого друга. Він був найкращим! Надійний, розумний, веселий, добрий… Ці слова можна продовжувати до безкінечності, та навряд вони зможуть описати біль втрати. Він завжди знав, як допомогти, на нього можна було розраховувати в будь-яких ситуаціях, - каже він.

Володимир не може повірити в те, що Євген вже ніколи не зустрінеться з ним, не розкаже смішну історію та не буде поруч. Але, каже, він назавжди лишиться його найкращим ДРУГОМ. Він буде жити в серцях усіх тих, хто його знав.

Адміністрація, професорсько-викладацький колектив, студенти Тернопільського національного економічного університету також глибоко сумують з приводу передчасної смерті старшого викладача кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту ім. Б.Д.Гаврилишина Куриляка Євгенія Юрійовича. Про це повідомляє прес-служба університету.

 

Редакція "RIA плюс" висловлює щирі співчуття родині Євгена Куриляка. Нехай з Богом спочиває!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up