Партнер рубрики Події

Радник Авакова каже, що депутату Башті статус не допоможе

Радник Авакова каже, що депутату Башті статус не допоможе

Радник Міністра внутрішніх справ України Михайло Апостол, який живе на Тернопільщині, бере під особистий контроль побиття депутатом Тернопільської облради Олександром Баштою дівчини-поліцейського.

Про це Апостол повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Беру під особистий контроль розслідування цього інциденту і наголошую - статус депутата обласної ради не допоможе», - написав Апостол.

Він  також повідомляє, що у патрульного закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліцейського закрита черепно-мозкова травма, забій м’яких тканин волосистих частин голови та струс. "Вони просто розуміли, що не мають права застосовувати фізичну силу, навіть якщо це неадекватна істота, хоча і інвалід", - пояснив радник міністра внутрішніх справ.

Відео дня

У наступному пості він додав, що в США особа за такі дії, як вчинив тернопільский депутат, "просто отримала б кулю в голову". 

Читайте також: У Тернополі депутат на інвалідному візку побив поліцейських

"Чи могли б поліцейські примінити силу в цьому випадку? На жаль, згідно чинного законодавства, ні, і він про це знав", - зазначив Апостол.

Як повідомляв Укрінформ, у Тернополі депутат облради від «Свободи» на інвалідному візку побив поліцейських, які приїхали за його викликом про порушення правил дорожнього руху.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Герасимчук Ростислав

    Просто неадекват

    Цьвєк reply Герасимчук Ростислав

    Чого  відразу неадекват?Може якраз і адекват.Їсти всім хочеться.Багато людей різними способами заробляют собі на кавалок хліба,він заробляє таким і видко шо не дурак.

    Герасимчук Ростислав reply Цьвєк

    Хороша спроба пане Башта, але НІ !!!
  • S S

  • Оля Білинська

  • Оля Білинська

    Пам`ятаю як О. Башта приїжджав на 3 відділення "Нової пошти". Підїде до дверей і кричить: "Пошта, пошта". Хтось з працівників мусів вийти спитати, що потрібно ну і відповідно оформити відправлення чи отримання вантажу. Неодноразово збоку, біля водія, замічала пасажира, якого він спокійно міг би відправити на відділення. Але там черга, а депутатський квиток та ще й інвалідність потребують індивідуального обслуговування
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up