Партнер рубрики Події

Тернопіль хвалиться містам Сходу своїми інформаційними технологіями

Тернопіль хвалиться містам Сходу своїми інформаційними технологіями
Про онлайн оплату комунальних послуг, систему спостереження detransport та Wi-Fi у парках розповідали сьогодні тернопільські чиновники своїм колегам зі Східної, Центральної та Північної України.

Близько 30 чиновників приїхали сьогодні до Тернополя, аби перейняти досвід з використання інформаційних технологій в управлінні містом.

  - Перш за все, нас зацікавила система онлайн оплати за комунальні послуги та спостереження за рухом траспорту в місті. Цікавим нам має бути і досвід роботи Центру надання адміністративних послуг, - розповідає керуюча справами виконкому Рубіжанської міськради, що на Луганщині, Наталія Смаглюк. - Незважаючи на складну ситуацію в нашому регіоні, в нас працюють всі виконавчі органи, ми маємо певні напрацювання. У нас також діє Центр надання адмінпослуг, однак нам цікавий і чужий досвід, щоб зрозуміти, куди можемо далі розвиватися.

Такий з'їзд органів місцевого самоврядування "Асоціація міст України" має на меті обмін досвідом між містами Східної та Західної України, розказали в міській раді.

Відео дня

 - Сьогодні ми живемо в умовах глобальної конкуренції, - каже мер Тернополя Сергій Надал. - Конкурують між собою банки, корпорації, міста і навіть цілі країни. Практика показує, що виграє не той, хто має більше ресурсів, а той, хто має цікавіші ідеї та практику їх впровадження в життя. Для прикладу та ж компанія Apple, маючи 30-річний досвід роботи, зараз є успішнішою, аніж економіка деяких країн.

Обмінюватися досвідом із колегами в Тернополі будуть два дні: 18 та 19 березня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up