Партнер рубрики Події

У маршрутці № 19 побили фари битою за те, що водій не страйкував

У маршрутці № 19 побили фари битою за те, що водій не страйкував
  • Невідомий чоловік розбив битою фари у одній з 19-х маршруток близько 21.30 10 січня. Нагадаємо, водії автобусів №19 10 січня виїхали на роботу, а не страйкували, як інші. 
  • Про інцидент з фарами редакцію "20 хвилин" повідомила пасажирка, яка того вечора їхала у автобусі №19 і була очевидцем події. Жінка здивована спокійною реакцією водія. 

- Їхала з "Дружби" в "Центр". Їздили лише 19-ки, а на зупинках було маса народу, - розповідає тернополянка Марія. - І на зупинці біля "зеленої" церкви в маршрутку зайшло дуже багато людей, а збоку стояв якийсь чоловік з битою. Взяв і побив фари. Водій маршуртки вийшов і якось дуже спокійно відреагував. Сказав, що це було очікувано, мовляв, їх попереджали, що таке буде. Водій доїхав до "Тестильника", там стояли патрульні, які зробили йому зауваження, що не світять фари. Водій довіз людей до "Подолян" і попросив у пасажирів зрозуміти його, що далі не поїде, бо фари не світять. 

До слова, журналіст 10 січня запитувала у водія однієї з маршруток №19, чому він не протестує. У відповідь почула: "Ай, не питайте..". 

У патрульній поліції кажуть, що близько 21.40 невідомий повідомив, що водій 19-ї маршрутки їздить без фар. Але написати заяву заявник відмовився.

Відео дня

Начальник управління транспорту, комунікацій та зв'язку Ігор Мединський каже, що про цю ситуацію чув, але нічого конкретного поки сказати не може.

- А стосовно водіїв, які не виїхали на муршрути 10 січня, то зараз ми проводимо службове розслідування, - додає пан Мединський. - Беремо пояснення в усіх водіїв. Будемо розбиратись. 

Читайте також: Водії маршруту №14 написали заяви на звільнення

 Водії маршруток погрожують масовим звільненням. Страйк продовжується

"Дайте нам кондукторів", - вимагають водії тернопільських маршруток

Що буде з маршрутками в Тернополі? Про що домовляються водії та чиновники? (ставте питання)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Петро Білецький

    В кожному колективі є паршива вівця
  • Цьвєк

    19-ка  найнормальніший маршрут у Тернополі.

    Олег reply Цьвєк

    Погоджуюсь.
  • Tarnopol Mst

    Побили фари справжньому українцю. Поки одні бастують,я собі непогано зароблю )) Але подумки я хлопці з вами,давайте,тисніть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up