"Віденський бал" у Тернополі. Як це було

"Віденський бал" у Тернополі. Як це було
  • "Віденський бал" 3 лютого провели у драмтеатрі, який на думку організаторів, є найаристократичнішим місцем у Тернополі. 
  • Минулого року на бал прийшло 600 учасників, а цього року близько 450.
  • Організатори кажуть, що захід проводять не задля розваги, а заради благодійності. 

Одне із найважливіших питань кількох останніх днів, яке активно обговорювали у соцмережах - це проведення "Віденського балу" в той час, коли на сході гинуть бійці. Проте суть балу не розвага, а благодійність та культурний розвиток міста, кажуть організатори події.

- Минулого року бал ми проводили в березні і виручені кошти передали хлопцям в АТО, - розповідає  співорганізатор "Віденського балу", співвласниця та керівник проекту City Life Тетяна Шершун. - І тому питання доцільно чи не доцільно проводити захід вважаю недоречним. До нас звернулись, що потрібно допомогти грішми. А як зібрати велику суму не провівши такий захід?

Організатори "Віденського балу" розповіли, що отримали чимало негативних відгуків  та коментарів у мережі Facebook. Але вважають, що цей захід потрібен, адже вони роблять добру справу, допомагаючи людям та бійцям АТО.

Відео дня

Previous Next
Під час цьогорічного балу проведуть благодійний аукціон, виручені кошти з якого підуть на допомогу геріатричному будинку.

- Ми там були, в них там немає елементарних речей, наприклад, теплих шкарпеток, - говорять співвласниця та головний редактор журналу City life Мар'яна Балабан та співорганізатор "Віденського балу" Євген Грабас. - Тому виручені кошти з трьох лотів: шкіряна куртка від Ferrizo, путівка в Німеччину та картина ручної роботи від молодого художника Захара Дябло,  будуть під розписку передані геріатричному будинку. 

Серед гостей заходу були і постійні відвідувачі, і новачки. Пара Леся та Діма на "Віденський зал" прийшли вперше.

- Атмосфера нам дуже подобається, все класно, - кажуть молоді люди. - Ми на балу вперше і давно хотіли побувати на такій події. Загалом емоції дуже приємні, всі дуже красиві. Про те, що бал проходив і раніше, ми навіть не знали. 

На бал прийшла і співачка, учасниця гурту Heaven, конкурсантка телевізійного шоу “Голос країни" Катерина Іванчук.

- На "Віденському балу" я вперше і для мене це дуже почесно, - каже дівчина. - Взагалі сьогодні все вийшло дуже спонтанно. З самого ранку у мене було багато справ і ввечері, близько 18-ї, до мене подзвонили і запитали чи я не хочу піти на бал. Я погодилась. 

Порівняно з минулим роком програму змінили. Як кажуть організатори, тоді акцент був на дебютантах, які демонстрували свої танці, а цьогоріч танцюватимуть спортивні клубі та виступатимуть оперні співаки. Також для гостей приготували театральні сценки, обиратимуть короля і королеву балу, найграціознішу пару та найаристократичнішу. Обиратиме переможців журі, яке складається з спонсорів заходу. В кінці балу переможців нагородять цінними подарунками. Триватиме свято до опівночі.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Пономарёв Александр

    Окрим Тани Гриник та Кати Иванчук там ничого цикавого и не було
  • Maryana Balaban

    По перше: хто казав, що було 438 відвідувачів?)) по друге: ви хоч розумієте, що таке аукціон? Чого ви множите і ділите?))) і чому ніхто не напише а скільки оренда театру, а скільки столи і крісла вартують, а фуршети, а декори, а багато багато іншого?) рахувати чужі кошти то круто, але потрібно вміти ще й дебети з кредитами підводити раз вже щось там рахуєте!! І слово " аукціон" напевне для багатьох тут просто невідоме...) помножити на калькуляторі то звич

    Dexter Dex reply Maryana Balaban

    То навіщо та оренда і декори і т.д.? Хотіли зайнятись блодійністю, то треба було ці всі кошти передати на благодійність.

    Dexter Dex reply Maryana Balaban

    Як хто? В статті пише з посиланням на організаторів, що відвідувачів було то 438, то близько 450.

    Анонім reply Maryana Balaban

    То напевно фуршети ,декори ,бухло і була головна мета того шабашу . Вам має бути стидно ,коли ви там робите мажорні селфі і поводитесь як мажори ,а в цей час наші військові відбиваються від москальської чуми ,і колобораційних виб.....ків .

    Maryana Balaban reply Анонім

    Так давайте!! Чого ж тут коментуєте?) давайте- захищайте! Мені соромно, так, за таких як ви!!! Коли нічого не розуміючи, робите своі висновки привселюдно і більшість з аноніму коментує)) а чому?) або в інтернет- ресурсі причина або в читачах)

    Анонім reply Maryana Balaban

    Та це ви нічого не розумієте ,що твориться в країні або не хочете розуміти . Якщо організовуєте такі дійства з мажорним присмаком , то організовуйте тихенько і без пафосу , щоб то навіть не просочувалося і не драконило звичайних людей . Я свій вклад в оборонку вже зробив і далі продовжую робити ,і працюю чесно  , і не ходжу по барах ,ресторанах і тим більше на всякі бали оскільки мені совість не позволяє це робити .
  • Olesya Medinska

    Вартість квитка з особи - 250 гривень, присутніх тернополян - 438. Якщо підсумувати, то зібраних коштів - 109 500 гривень. Організатори озвучують іншу суму (30 000 грн). Цікава арифметика в організаторів.

    Maryana Balaban reply Olesya Medinska

    А у вас цікава математика) перш ніж рахувати чужі кошти, хотя би правильно вже все підраховуйте, а не на калькулятори входи підбивайте..)) і кошти не з входу збиралися, а з аукціону!) і журналіст багато чого перекрутив в матеріалі!!! Точніше гнучко вигнув сам зміст!!

    Marianna Dokhvat reply Maryana Balaban

    Доброго вечора!

    Я автор тексту. Скажіть, будь ласка, що саме перекручено чи вигнуто, адже Ваші коментарі записувались на диктофон. Якщо є помилка, я виправлю.

    Дякую
  • Olesya Medinska

    Вартість квитка з однієї особи - 250 гривень, присутніх тернополян -  438. Якщо підсумувати, то зібраних коштів мало бути 109 500 гривень. Організатори озвучують іншу суму (30 000 грн).  Цікава арифметика в організаторів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up