Партнер рубрики Події

Вибори, вибори ...

  • Олександр Башта
Вибори, вибори ...
Заплутай всіх, і тоді зробиш те, що тобі потрібно.

" Якщо ми двічі проведемо вибори до місцевих рад по тому ж самому закону про вибори, що вже маємо, без жодних змін, доповнень, поправок ...
то різного роду пройдисвітів, брехунів, обіцяльників, зрадників буде у двічі менше серед депутатів всіх рівнів. "
У нас в Тернополі пройшло громадське обговорення "нового" закону про вибори депутатів, що мають відбутись 25 жовтня 2015 р.
Як такого "нового закону про вибори" де-юре ще і немає, що вже само по собі є ненормальним за чотири місяці до тих виборів. але той проект "нового закону" вже активно обговорюють. Я не залишився осторонь теж.
Яке враження від того "нового" закону ? Лише одне - навіщо ?
До того " нового закону" вже назбирано 1600 поправок, ще й Тернопіль своїх додасть. А хто їх буде розглядати ?, а коли будуть розглядати ?
Там вже така вакханалія в можливості трактувань пунктів того "закону", що навіть "дідько ногу си вломить", а що тоді казати про пересічного виборця ? І це все за 110 днів до виборів !
І тут виникає "законне" питання - для чого це все робиться ?
А робиться все для того, щоб під "шумок" того "нового закону про вибори 2015" до місцевих рад саме нечисті на руку ділки від політики.

Як каже мудрість народна - заплутай всіх, і тоді зробиш те, що тобі потрібно.
Звісно, що у читача виникне просте питання - а хто це такий розумний, що "новий" закон про вибори робить ? А "роблять " його  пани від влади Порошенко та Яценюк разом з своїми радниками.
От і думай, шановний читачу.
04 ,07 ,2015 р, З повагою, О Башта

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Про закон і осінні вибори - можу сказати тільки одне: кого б не вибрали - через два роки будуть перевибори - такі пропозиції щодо змін Конституції готуються до голосування. А що вибори місцеві - то бачу жорстку позицію Заставного, який отримав карт-бланш, відкуп на область і має ручного голову ОДА-Барну. Найбільше боюся, шо йому найбільше вистачить часу роздеребанити область і місто - оскільки в нього свої люди Степаном понаставлювані, а сам він провів до ВР 4 депутатів - відбити якось треба. Якщо ж переможе будь-хто інший з його конкурентів - думаю, за 2 роки зовсім нічого не вдастся зробити для міста: спочатку заново домовлятимуться з депутатами, потім пів року чекати на тендери...
  • Анонім

    Я думаю тут як не крути нічого з того закону не вийде, навіть з правками. Люди які пишуть цей закон не зацікавлені в тому щоб він був такий, яким його хоче зробити народ, тому що управляти дуржавою хочуть вони а не якийсь там народ. Рано чи пізно треба буде все брати в свої руки !
  • Анонім

    Давайте проголосуємо за Юльку-актрису. Їі треба трохи підправити своє фінансове становище. Зовсім збідніла
  • Олег

    Вибирий не вибирай, голосуй не голосуй всерівно получиш х...й.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up