Партнер рубрики Події

Як називали у 2017 році своїх діток тернополяни

Як називали у 2017 році своїх діток тернополяни

Звичними для нас, а не заморськими іменами, найчастіше нарікали своїх діток тернополяни у 2017 році.  Відтак серед тернополян побільшало цьогоріч Владиків, Сашків, а серед тернополянок – Софійок і Соломійок. Якщо хтось хотів таки незвичного імені для свого малюка, то ліз у «бабусину скриню» і обирав звідти такі імена як Йосип, Северин чи Марфа, Устина.


Про  це розповіли у Тернопільському РАЦСі.

 -Найпоширенішими чоловічими іменами, які наш Відділ зареєстрував у 2017 році, були: Владислав, Олександр, Захар, Матвій, Максим, Марк, Ілля, Денис, Тимофій, - каже начальник Тернопільського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного  територіального управління юстиції у Тернопільській області Людмила Гурська. – А жіночими -  Софія, Соломія, Діана, Вероніка, Дарина, Злата, Вікторія, Марта, Анастасія, Евеліна, Єва, Марія, Катерина.

До рідковживаних чоловічих імен у 2017 році, за інформацією пані Гурської, належать такі імена як: Вільям, Матей, Мартин, Єгор, Ренат, Ілай, Еммануїл, Ільяс, Даніел, Роберт, Домінік, Ян, Богодар, Лев, Ярема, Іоан, Ерік, Анаїд, Гліб, Араон, Мілан, Самуіл, Радомир, Лукас, Єремій, Серафим, Дарій, Яків. А до жіночих імен, якими нечасто називали  тернополянок у 2017, належать: Влада, Моніка, Іларія, Олівія, Агата, Емілі, Тея, Мелісса, Ліана, Аміна, Амалія, Ляна, Леля, Раяна, Ніколь, Нана, Аделіна, Аміра, Тіна, Естер, Емма, Мія, Мілана, Ліана, Ія, Аріадна, Лейла, Таісія, Аніта. 

- Набувають актуальності на сьогодні і деякі старовинні імена, що були дещо призабуті. Так, хлопчиків знову називають Северинами, Несторами, Адамами, Йосипами, Гордіями, Трофимами, Луками,  Богодарами, Матеями, Тадеями, - додає Людмила Гурська. – А дівчаток - Магдалинами, Марфами, Аделінами, Лук’янами, Устинами.

Незвичними подвійними імена, зереєстрованами міським РАЦСом, у 2017 були Пауліна-Анна, Крістал-Вероніка.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    Добре, що Мухамедами не називають )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up