Як змінити свій номер телефону, вказаний у декларації з лікарем

Як змінити свій номер телефону, вказаний у декларації з лікарем

Змінити свій номер телефону, вказаний у декларації з лікарем, тепер стало простіше — звернутися в НСЗУ можна через онлайн форму на сайті Служби (розділ Громадянам, підрозділ Користувачам ЕСОЗ).

Коли пацієнт подає декларацію,  для автентифікації він може обрати підтвердження за номером телефону. Саме на цей номер людина буде отримувати повідомлення з номером та кодом підтвердження електронного рецепту на лікарські засоби за програмою “Доступні ліки”. Водночас, пацієнт пізніше може змінити номер телефону. 

Як змінити номер телефону у декларації:

  • Зверніться до НСЗУ з запитом на зміну методу автентифікації. Відтепер це можна зробити за спрощеною процедурою - через онлайн форму на сайті НСЗУ (розділ Громадянам, підрозділ Користувачам ЕСОЗ) https://bit.ly/2XmbSxZ.
  • За поданим запитом пацієнта Національна служба здоров'я України змінює налаштування (скидає позначення методу аутентифікації в електронній системі охорони здоров'я) і з’являється можливість оновити номер телефону.
  • Протягом декількох днів після подання запиту чи пізніше прийдіть на прийом до свого лікаря та подайте нову декларацію з внесенням актуального номеру телефону пацієнта. 

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up