Які перспективи у тернопільських моделей? ( запис прямої трансляція)

Які перспективи у тернопільських моделей? ( запис прямої трансляція)

На скільки перспективний модельний бізнес? Із якими країнами найчастіше підписують контракти тернопільські красуні? Яка заробітна плата у моделей та коли вони йдуть на "пенсію"? Відповіді на ці та інші питання - під час прямого ефіру у понеділок, 18 грудня, о 16.25.

Гості програми – успішні моделі, які співпрацюють з міжнародними компаніями, - розкажуть про те, чи є значущі перспективи для місцевих красунь в Україні; які нововведення у фешн-індустрії шокують найбільше; на скільки важко співпрацювати з відомими дизайнерами та фотографами. Також ми дізнаємось про те, які параметри тіла повинна мати манекенниця за світовими стандартами, як доглядати за собою та завжди залишатись у гарній фізичній формі. Одне з питань для дискусії – чи можуть гарно заробляти в Україні моделі з пишними формами та чи можуть вони скласти конкуренцію тим, хто має не більше 90-60-90. З турботою для наших читачів – найцінніші тренди подіуму, поради стилістів та дієтологів.

Початок прямого ефіру – о 16.25 на сайті «20 хвилин».

Не пропустіть! Буде красиво, цікаво, захоплююче та пізнавально!

Відео дня

У коментарях до цього фото можете лишати свої питання гостям програми. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Свєтік

    А як шукати роботу за кордоном, щоб не потрапити у рабство?
  • Свєтік

    Британка Джейн Уітлок стала найстарішою манекенницею у світі, підписав свій перший модельний контракт в 95 років. Цікаво, а як в Україні. ЩО про це відомо?
  • Свєтік

    У якому віці можель вже вважається старою? І де потім працювати, якщо вже на фотосесії не беруть?
  • Андрій Славопас

    Якщо повезе, то на європанель, а якщо ні, то на ринок торгувати, може в бутік, то вообще круто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up