На конкурс історій економних подорожей: Крута Бакота

На конкурс історій економних подорожей: Крута Бакота
На сайті 20minut.ua діє конкурс історій економних подорожей. До вашої уваги - історія №6 від нашого читача Ігоря. Ви теж можете прислати свої історії мандрівок і фото - на електронну скриньку [email protected].

Минулого літа їздили кілька разів у Бакоту. То – неіснуюче село на Дністрі, зараз там круте водосховище, як море. Краєвиди довкола бомбезні! Плюс там тепло. І рибалка –супер! Тому раджу всім туди хоча раз поїхати.

Але треба вибиратися машиною хоча би на вихідні, а ще ліпше на кілька днів. Бо то трохи далеко, за Кам'янцем-Подільським. Його теж варто відвідати, якщо хто ще не був. О, і ще в Хотин можна поїхати, там вроді 30 км.

З Тернополя до Бакоти – приблизно 200 км. Ми їхали через Чортків, ще можна через Гусятин. Дороги – що там. що там – неважні. Якщо їхати через Заліщики в Хотин і далі на Бакоту – то 280 км. Що б ви знали, що на карті села Бакота нема. не шукайте її в навігаторі. Треба їхати як до села Грушка, Стара Ушиця, Гораївка і там є вказівники до скельного монастиря Бакоти і трохи далі – спуск вниз до води і міні-пляжів. Кусок дороги від Кам'янця до Бакоти – просто жесть, то будьте готові. А коли дощ то важко з'їхати вниз.

Відео дня

Вхід у заповідник був 5 грн. То до монастиря,якщо підете. Ночували ми в палатках, їсти самі варили на вогні. Люди якось орендують хати на дачах там. Або в дитячому таборі, але ми не зрозуміли де то. Якщо хтось знає – то скажіть. 

Ігор

від редакції:
До 30 липня чекаємо і ваших ексклюзивних порад та історій про те, куди вигідніше поїхати на море, де відпочити в горах, чи в селі на озері. Приймаємо на конкурс історії про ваші бюджетні подорожі як за кордон, так і по Україні. Головне – опишіть із власного досвіду, у чому вигода та незручність саме такої поїздки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Хто з жінок зобов'язаний бути на обліку з 18 травня: пояснення адвоката 08:02 У Підгаєцькій громаді оголосили День Жалоби: на війні загинув 34-річний воїн Іван Лучка 22:01 Вдома двоє дітей і все на своїх місцях: тернополянка вчить жінок, як організувати простір 21:02 Пацієнти-воїни однієї з тернопільських лікарень слухають живий виступ Kozak System (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 13:44 «Якісна освіта стає ще доступнішою». У Тернополі відкрили освітньо-культурний Гончаренко центр 20:02 Житель Тернопільщини наклав на себе руки: рідні звинувачують у всьому ТЦК 19:01 Як військовозобов'язаним оновити дані через ЦНАП в Тернополі 18:12 На Борщівщині попрощались із захисником Василем Саманчуком 17:30 Відмовились від випускного і купують дрон для захисників: підтримайте збір школярів з Чорткова 16:50 Підприємство на Кременеччині заплатило мільйон державі за те, що роками забруднювало річку 16:30 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:04 Відмовився проходити алкотест і пропонував поліцейським кілька сотень доларів: як покарають водія 15:14 Загинув воїн зі Скали-Подільської Василь Палько 14:35 У центрі Тернополя висаджують квіти: дивіться, який вигляд мають клумби! play_circle_filled photo_camera 14:02 На Тернопільщині відмовились називати кількість людей в розшуку через мобілізацію 13:20 У Тернополі ремонтують дороги та тротуари: де обмежать рух транспорту 20 травня 12:35 На Тернопільщині зросла кількість хворих на ГРВІ та грип 12:07 Дитину збили на пішохідному переході на вулиці Братів Бойчуків 11:30 На автодорозі в Чортківському районі загорілася легківка 11:02 У Тернополі відбувся перший забіг з Ліги Run4Victory play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up