Конкурс історій економних подорожей завершено

Конкурс історій економних подорожей завершено
Конкурс історій економних подорожей завершився на сайті 20minut.ua. До 30 липня ми чекали на ваші історії про те, куди вигідніше поїхати на море, де відпочити в горах, чи в селі на озері. А 31 липня обрали найбільш змістовну лаконічну історію. Вітаємо переможницю!

Нагадаємо, на конкурс ми приймали історії про цікаві бюджетні подорожі як за кордон, так і по Україні. Головне – потрібно було змістовно та лаконічно описати з власного досвіду, у чому вигода та незручність саме такої поїздки; надати фото.

 У кожного - свої секрети вдалих подорожей і поняття бюджетності... В цьому конкурсі нас, зокрема, цікавило, як вам вдалося зекономити при купівлі турпутівки, або як ви самі організували собі поїздку. Може ви відслідковуєте акції перевізників та готелів? Або шукаєте в Інтернеті варіанти бюджетних поїздок? Де дешевше і краще житло на морі? Або де недорого біля Тернополя можна орендувати будинок біля річки чи озера?

А 31 липня редакційною колегією ми вибрали найбільш змістовну історію. Отже, у цьому конкурсі перемогла Марія Марків. Вона надіслала чітко розписаний кошторис поїздки на Закарпаття. Вітаємо Марійку з перемогою! Також заохочувальний приз отримає Людмила Прокопенко за історію мандрівки до замків.

Відео дня

Історії подорожей наших читачів :


Карпати і Закарпаття від Марійки

Море в Затоці від Олени

В Білорусь на вікенд від Каріни

Гостинна Болгарія від Валентини

Замки Закарпаття від Людмили 

Крута Бакота від Ігоря

На день у Полтаву від Мар'яни

Луцьк-Дубно-Тараканів від Анни

Львів від Марії

Про Дністер від Андрія 
   

 

       
         

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Хтось

    в кого які пріоритети. хто жарить шашлики і купує літри водки за бешені гроші, а хтось за ті гроші поїде в Львів чи ше кудась дальше. а нема грошей - то відмазка для всіх лінивих
  • Анонім

    Як ми економимо на подорожах ?  Залізаємо на кришу своїх пятоповерхівок  ,загоряємо там і смажемо шашлики ,а як ще ,коли не має грошей .

    Spiritintravel reply Анонім

    і тим самим псуєте покрівлю, а потім у людей капає з стелі,

    на даху шашлики - ознака відсутності не грошей мізків
  • Анонім

    З нашими зарплатами ,подорожувати тільки в мріях
  • Мумі-троля

    Насправді подорожувати економно можна і з дітками, а можна і вдвох за вихідні "спустити" кілька тисяч гривень.

    Немає грошей на поїздки за кордон - в Україні є сотні цікавих місць, де ви ще не були, і їхати туди недалеко! Особисто я люблю не активний відпочинок (сплави та походи в гори)  і не пасивний (лежання на пляжі), а поїздки в інші міста. До Волині он рукою подати - там і Острог, і Дубно, і Тараканівський форт - і все можна оглянути одним махом. Така ж історія із Львівщиною. та й Тернопільщину, думаю, ще не всю обдивилися. Є машина - класно! Немає - завжди можна зібрати компанію і винайняти буса. Не підходить такий варіант - автобуси ще ніхто не відміняв. Якщо є бажання, то навіть маючи високий дохід, можна подорожувати економно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up