Найпростіше тісто на круасани. Начинку обирайте до смаку

Найпростіше тісто на круасани. Начинку обирайте до смаку

Усі хто полюбляє випічку з листкового тіста(більше відомого під назвою слойоного) знають, що його дуже важко приготувати, адже таке тісто потрібно розкатувати дуже багато разів.

Звісно, завжди є можливість купити готове листкове тісто в магазині, однак ніколи не можна бути на 100% впевненим, що таке тісто якісне, та не містить ніяких домішок. Саме тому, багато господинь надають перевагу не купленому, а власноруч приготованому листковому тісту.

Для всіх прихильників солодких листкових смаколиків, ми пропонуємо рецепт дуже простого листкового дріжджового тіста для круасанів.

Перевага цієї випічки в тому, що вона довго залишається свіжою. Спечені, а потім охолоджені круасани можна акуратно скласти в кульок і заморозити. При потребі, розморозити при кімнатній температурі на решітці – вони будуть мов щойно спечені.

Відео дня

А начинку можна використовувати будь-яку на ваш смак: свіжі ягоди, варення, солодкий сир, шоколад, згущене молоко, чи навіть горіхове масло, пише jisty.com.ua.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 50 г пресованих дріжджів

  • 200 г молока

  • 200 г маргарину

  • 1 яйце

  • 1 ст. ложка цукру

  • 3 скл. борошна

  • ванілін.

ПРИГОТУВАННЯ

  • Дріжджі розвести у теплому молоці.
  • Додати 5 столових ложок борошна, розмішати і поставити на 30-40 хв. у тепле місце, щоб на поверхні з’явилися бульбашки.
  • Додати потертий на грубій тертці охолоджений маргарин, усі інші інгредієнти і швидко замісити тісто, щоб часточки маргарину не розтанули.
  • Тісто поставити на 2 години в холодильник (можна залишити на ніч).
  • З тіста зробити кульки, розкатати колом, розрізати трикутниками.
  • У кожен трикутник покласти начинку, загорнути від більшого краю до гострого.
  • Розкласти на змащене олією деко, дати “відпочити” 10 хвилин, щоб вироби підійшли.
  • Випікати у розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин, далі вогонь збавити до 180 градусів і випікати ще 20 хвилин.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up