Чізкейк – це різновид сирника, особливо популярний у британській кухні. Рецепт, який ми сьогодні пропонуємо, дуже простий, адже сирник не потрібно випікати. Обов'язково спробуйте приготувати.
ЧІЗКЕЙК (СИРНИК) БЕЗ ВИПІЧКИ
Інгредієнти:
- 300 г пісочного печива
- 100 г вершкового масла
- 500 г сиру
- 400 мл вершків (30%)
- 200 г цукру
- 25 г желатину
- 1 лимон
- 200 г вишень (або інші ягоди)
- 100 г вишневого желе (желе на вибір)
Спосіб приготування:
- Для приготування основи чізкейка в кухонному комбайні змішайте вершкове масло з пісочним печивом до отримання однорідної маси.
- Отриману масу викладіть у круглу роз’ємну форму діаметром 26 см і розподіліть рівномірно по ній, для утворення основи. Поставте в холодильник на годину.
- Залийте желатин 50 мл холодної води для набухання і поставте на водяну баню, помішуючи.
- У кухонному комбайні подрібніть сир до утворення однорідної сирної маси.
- Збийте міксером отриману сирну масу, вершки і цукор.
- Додайте підготовлений желатин, сік одного лимона і ванілін. Добре збийте. Викладіть отриману масу на раніше підготовлену основу і поставте в холодильник на годину.
- Покрийте всю поверхню чізкейку вишнею і залийте все вишневим желе, після чого поставте чізкейк в холодильник.
- Через годину Ваш чізкейк готовий, рецепт із сайту МолодьNews
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.