Тернопільський драмтеатр – учасник фестивалю-конкурсу «ART-UKRAINE» - 2017

Тернопільський драмтеатр – учасник фестивалю-конкурсу «ART-UKRAINE» - 2017

Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім. Т. Шевченка братиме участь у I Всеукраїнському фестивалі «ART-UKRAINE» з музичною комедією «Летюча миша» за однойменною оперетою Й. Штрауса. Виставу покажуть 17 травня о 19.00.

Всеукраїнський щорічний фестиваль-конкурс «ART-UKRAINE» - 2017, стартував 20 квітня 2017 року у Ніжині, Чернігівської області. Його унікальність в тому, що переможців відбіркового туру визначатимуть глядачі, відповідаючи на запитання спеціально розробленої анкети. Передбачається, що судитимуть якість вистави, гру акторів та режисерську роботу більше як 13 тисяч учасників фестивалю.

Мета фестивалю – відродження й популяризація театрального мистецтва в Україні та підтримка розвитку місцевих театральних колективів на всеукраїнському рівні; створення дієвої комунікативної платформи для обговорення шляхів культурного збагачення українців, у тому числі – через підтримку та розвиток театрального мистецтва в Україні.

Конкурс проходить у два тури: відбірковий та конкурсний. У відбірковому турі змагаються 22 театри із 21- ї області України. До конкурсного туру увійдуть три театральних колективи, визнаних кращими за версією глядачів. Фінальне змагання пройде у Києві наприкінці червня на малій сцені Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка. Головного переможця обиратиме професійне журі, до складу якого увійдуть заслужені актори та діячі мистецтв України. Переможець фестивалю отримає велику грошову винагороду.

Відео дня

Благодійна складова «ART-UKRAINE»-2017: залучення до перегляду вистав (безплатно, за кошти спонсорів) на кожну виставу більше десяти осіб із вразливих категорій населення. А також – фінансова допомога у відбудові після пожежі Черкаського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Т.Шевченка.

Серед усіх глядачів фестивалю розігруватимуться цінні призи. Для цього учаснику розіграшу потрібно буде вписати в анкету унікальний код, отриманий в буклеті фестивалю, а сам буклет зберегти до розіграшу. Розіграш цінних призів відбудеться перед фіналом, шляхом вибору комп’ютером випадкових номерів. Переможці матимуть змогу приїхати за подарунками до Києва, або ж – отримають їх через пошту.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up