У Тернополі 35-річнй чоловік випив невідому речовину і отримав хімічні опіки

У Тернополі 35-річнй чоловік випив невідому речовину і отримав хімічні опіки

Нещасний випадок трапився 21 квітня на вул. Купчинського. Чоловік напився невідомої речовини.

21 квітня об 11.52 бригада швидкої виїжджала на вул. Купчинського, до 35-річного пацієнта. Чоловік скаржився на загальну слабкість, печію в носоглотці та стравоході.

Як повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус, зі слів пацієнта, він випив невідому речовину. Із хімічним опіком глотки, гортані та стравоходу 3 ступеня потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню.

Того ж дня о 16.36 бригада швидкої виїжджала на вул. Коцюбинського в Тернополі, до 26-річного пацієнта. Чоловік, під час виконання службового обов’язку, отримав травми унаслідок наїзду на нього авто «КІА». Із забійними ранами обох колінних суглобів потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню.

Відео дня

О 8.45 21 квітня допомога медиків знадобилась й 60-річному пенсіонеру у с. Петриків. Зі слів дружини, потерпілий травмувався, працюючи з болгаркою. Унаслідок власної необережності пацієнт отримав різану рану лівого передпліччя із масивною кровотечею. Із глибокою різаною раною лівого передпліччя, розривом променевої артерії потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню.

О 21.32 бригада швидкої виїжджала на вул. Крушельницької, до 8-річного пацієнта. У хлопчика був набряк губ, обличчя та висипання по всьому тілу. Дитина хворіє на ГРВІ. Мама дала хлопчику ліки, які й спровокували гостру алергічну реакцію. Із набряком Квінке, кропивницею та ГРВІ маленького пацієнта, після оперативно наданої медичної допомоги, залишено вдома.

Того дня бригада швидкої виїжджала й на вул. Шевченка, до 44-річного пацієнта. Чоловік скаржився на різкий пекучий біль в очах. За словами потерпілого, невідомі бризнули хімічну речовину з балончика в очі. Із хімічним опіком очей потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в очне відділення університетської лікарні.

21 квітня о 13.27 бригада швидкої виїжджала на вул. Новий світ, до пацієнта 2007 р.н. За словами мами, дитина травмувалася, катаючись на самокаті. Із забоями грудного та поперекового відділів хребта юного пацієнта, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up