Увага! Без декларації скористатися програмою «Доступні ліки» буде неможливо

Увага! Без декларації скористатися програмою «Доступні ліки» буде неможливо

До уваги пацієнтів, які користуються програмою "Доступні ліки".

Згідно вимог Постанов Кабінету міністрів України від 27 лютого 2019 року № 135 «Деякі питання реімбурсації лікарських засобів», № 136 «Деякі питання щодо договорів про реімбурсацію», № 141 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань», з 1 квітня 2019 р. реімбурсація лікарських засобів буде здійснюватися  безпосередньо Національною службою здоров’я України виключно за електронними рецептами, виписаними лікарями загальної практики сімейними лікарями, з якими була заключена декларація.

Важливо! Пацієнт має звернутися саме до лікаря загальної практики сімейного лікаря, з яким укладено декларацію. Якщо ви ще не підписали декларацію, це варто зробити. Без декларації скористатися програмою «Доступні ліки» буде неможливо.

Нагадуємо, що з лікарями КНП "ЦПМСД" можна підписати декларацію про надання  первинної медичної допомоги за наступними адресами:

Відео дня

 

вул. Острозького, 6

Амбулаторії  №№1, 2, 3, 4

вул. Волинська, 40

Амбулаторія № 5

вул. Петриківська. 25А

Амбулаторія № 6

вул. Золотогірська. 12

Амбулаторія №7

вул. Ст.Бандери. 72

Амбулаторія № 8

вул.Купчинського, 14

Амбулаторії № 9, 1, 11, 12, 13

вул. Куліша, 7

Амбулаторія № 14

вул. Курбаса, 6

Амбулаторія № 15

вул. Бродівська, 50б

Амбулаторія № 16

 

   с.Малашевці, вул.Стрілецька,11   Амбулаторія №17

Інформацію про сімейних лікарів, які надають первинну медичну допомогу в КНП "ЦПМСД" (м.Тернопіль), ви можете отримати на цій сторінці у вкладці «Лікарі центру».

Укладання декларацій відбувається за наявності паспорта, індивідуального податкового номера, мобільного телефона не залежно від місця реєстрації пацієнта.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up