Тернопільська школярка знялася в епізодичній ролі у фільмі «Червоний 2»

Тернопільська школярка знялася в епізодичній ролі у фільмі «Червоний 2»

 Устина Скрипець,14-річна школярка, яка попри свій юний вік здобула уже чимало. Дівчинка любить фотографуватись, писати різні тексти, вивчати психологію людей, а нещодавно знялась в епізодичній ролі у фільмі «Червоний 2». Своїми успіхами Устина поділилась із журналісткою «20 хвилин».

- Люблю вивчати людей, їхні рухи, дії, їхні слова, як вони це говорять. Найчастіше я дивлюся за людьми у транспортах, коли їду до школи або ще кудись. Зазвичай у таких місцях багато чого зустрінеш. Також люблю слухати музику. Інколи кей-поп, а інколи щось інше, - розповідає про себе Устина.

Дівчинка каже, що коли вона знімається у кіно, то її життя змінюється.

- Для мене зйомки - це як інший світ. Ось чому я хочу стати акторкою, бо ти забуваєш про все. Ти граєш інше життя, ти інша, - каже вона. - Кожного дня я задумуюся над питанням, чи мені потрібно вчитися на акторку, бо інколи здається, що це не моє. Просто літають у голові такі думки, але все ж після 11-го класу я планую вступати на акторський.

Відео дня

Школярка розповідає, що саме зйомки дали їй дуже багато і навчили не тільки акторської майстерності, але і навиків, які знадобляться їй в житті.

- Пам‘ятаю, як ми у кіношколі знімали діалоги і мені дали роль лицемірної людини. Скажу чесно, це було дуже важко. Я не знала як говорити, яким тоном , але все зробити мені допомогла Вероніка Шостак, - продовжує дівчина. - Тепер у мене немає звички підвищувати голос, коли говориш з якоюсь людиною. Мені легше говорити на камеру, я зрозуміла, що у кадрі я гарно виглядаю. Я навчилася, як рухатися при певній обстановці , куди дивитися і ще багато чого.

Нещодавно Устина знялась у фільмі «Червоний 2». Де зіграла просту місцеву дівчинку Мію. 

- Моя роль  з іншими героями взаємопов’язана, наші персонажі зустрічаються протягом сюжетної лінії за певних обставин. Мені не стільки хотілося, щоб мене зняли, як просто хотілося побувати на знімальному майданчику. Хоча там і було дуже холодно і трішки важко, навіть незалежно від того, що була я була у масовці, але це всього варте. Ти відчуваєш себе у минулому, - ділиться враженнями дівчина. - Всі люди вдягнуті у гарні вбрання, хтось щось говорив польською мовою. Всі між собою друзі. Навіть головний герой підходив, щось до нас говорив. Пам‘ятаю, як було дуже холодно і ми через головного героя перезнімали багато разів одну і ту саме сцену. Професійна апаратура робила це все наскільки нереальним, я просто не вірила, що стою на справжньому знімальному майданчику.

Окрім акторської майстерності, дівчинка ще є фотомоделлю. Їй неодноразово пропонували вийти на подіум і взяти участь в кастингу з різних фотосесій.

- Я відмовлялася, бо завжди казала якщо хочу бути акторкою. Спочатку мені потрібно розвиватися у кіно, а потім думати про модель. Бо лише професія акторки чи швидше хобі може мене зробити щасливою у майбутньому, - розповідає Устина.

Зараз дівчинка планує розвиватися, читати книжки, вивчати скоромовки, вивчати нову апаратуру, а також пробувати щось знімати або фотографувати .

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up